Kapak mbështjellës për Galaxy A50

Kapak mbështjellës për Galaxy A50

EF-WA505PBEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Mbajeni pranë

Kapaku Mbështjellës i Galaxy A50 paraqet një xhep të fshehur brenda për të ruajtur në mënyrë të përshtatshme kartat e preferuara çdo ditë.

Mbajeni pranë Mbajeni pranë

I mbrojtur nga të gjitha anët

Me dizajnin e tij rezistent, Kapaku Mbështjellës i Galaxy A50 siguron mbrojtje të gjithanshme.

I mbrojtur nga të gjitha anët I mbrojtur nga të gjitha anët

Zgjidhje pa probleme

Falë sensorit të tij të integruar intuitiv, Kapaku bështjellës i Galaxy A50 automatikisht e fik dhe e ndez ekranin tuaj të telefonit për përdorim pa probleme.

Zgjidhje pa probleme Zgjidhje pa probleme

Ngjyrat e produktit

Ngjyrat e produktit Ngjyrat e produktit

*Pajisja smartfonë shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të ndryshojnë nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet e produktit. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim.

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.