Kapak mbështjellës për Galaxy A50

EF-WA505PBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Mbajeni pranë

Kapaku Mbështjellës i Galaxy A50 paraqet një xhep të fshehur brenda për të ruajtur në mënyrë të përshtatshme kartat e preferuara çdo ditë.

Mbajeni pranë

I mbrojtur nga të gjitha anët

Me dizajnin e tij rezistent, Kapaku Mbështjellës i Galaxy A50 siguron mbrojtje të gjithanshme.

I mbrojtur nga të gjitha anët

Zgjidhje pa probleme

Falë sensorit të tij të integruar intuitiv, Kapaku bështjellës i Galaxy A50 automatikisht e fik dhe e ndez ekranin tuaj të telefonit për përdorim pa probleme.

Zgjidhje pa probleme

Ngjyrat e produktit

Ngjyrat e produktit

*Pajisja smartfonë shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të ndryshojnë nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet e produktit. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.