Galaxy A72 Kapak silikoni

Galaxy A72 Kapak silikoni

EF-PA725TLEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

E butë si mëndafsh dhe elegant

Silikoni i butë dhe mat e mbështjell telefonin tuaj për një finiturë të mëndafshtë që nuk do të doni ta lëshoni nga duart. Dhe duke qenë se është aq komod në duart tuaja, nuk është nevoja ta bëni këtë.

Tre Galaxy A72 me Kapakë Silicone të hapur në formë freskuesje. Tre shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat e Kapakut Silicone, E zezë, Lejla, Blu. Tre Galaxy A72 me Kapakë Silicone të hapur në formë freskuesje. Tre shihen nga pjesa e pasme për të treguar kamerën e pasme dhe ngjyrat e Kapakut Silicone, E zezë, Lejla, Blu.

Formë e hollë, mbrojtje serioze

Kapaku Silicone ofron mbrojtje që sërish futet lehtë në xhepin tuaj. Me trashësi 1,4 mm, ai ruan profilin e hollë të telefonit tuaj Galaxy A72 të paprekur ndërsa e mbron nga goditjet dhe tronditjet.

Dy Galaxy A72 me Kapakë Silicone janë në regjim vertikal. Pamje e pasme e Galaxy A72 me Kapakun Silicone dhe pamje e përparme e Galaxy A72 me Kapak Silicone, që tregon pamjen në ekran të pajisjes të mbivendosura krah për krah. Dy Galaxy A72 me Kapakë Silicone janë në regjim vertikal. Pamje e pasme e Galaxy A72 me Kapakun Silicone dhe pamje e përparme e Galaxy A72 me Kapak Silicone, që tregon pamjen në ekran të pajisjes të mbivendosura krah për krah.

Zgjedhje ngjyrash për çdo stil

E disponueshme në disa ngjyra, zgjidhni Kapakun Silicone të Galaxy A72 që i përshtatet më mirë stilit tuaj.

Pamje e pasme e Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë e zezë, Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë blu dhe Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë lejla janë të anuara në të djathtë. Tre Galaxy A72 në regjim vertikal. Pamje e pasme e Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë e zezë, Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë blu dhe Galaxy A72 me Kapak Silicone ngjyrë lejla janë të anuara në të djathtë. Tre Galaxy A72 në regjim vertikal.

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.