Galaxy A8 Kapaku Clear View

EF-QA530CTEGWW
Ngjyra transparenttransparent

The item is in the cart.

I hollë dhe transparent

Kapaku Clear i Samsung Galaxy A8 është projektuar për t’u mbërthyer në mënyrë komode në dorë dhe për të rrëshqitur i sigurt në xhepin tuaj. Ç’është më e rëndësishme, është mjaft rezistent për t’u qëndruar goditjeve dhe gërvishtjeve të papritura pa e bërë telefonin tuaj të duket keq.

I hollë dhe transparent

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.