Galaxy A8 (2018) kapaku Neon Flip

EF-FA530PLEGWW

The item is in the cart.

Njoftimet e ndriçuara anësore

Qëndroni në dijeni kur ndriçon. Neon Flip Cover i Samsung Galaxy A8 përmban njoftime të ndriçuara intuitive anësore në mënyrë që të dalloni thirrjet hyrëse, mesazhet, sinjalizimet e alarmeve në çast pa qenë nevoja të hapni kapakun.

Njoftimet e ndriçuara anësore

*Efekti i ndriçimit LED përdor dritën e ekranit të pajisjes suaj celulare dhe për këtë arsye nuk kërkon mbështetje nga jashtë me energji.

Shërbimi i kujdesit të temës

Një këllëf që bën stilimin për ju. Kapaku Neon Flip i Samsung Galaxy A8 përdor teknologjinë NFC të telefonit tuaj për të gjetur tema të përshtatshme, sfonde dhe opsione ikonash që plotësojnë pajisjen tuaj për një pamje dhe ndjesi më të personalizuar.

Shërbimi i kujdesit të temës

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.