Kapak si porofol për Galaxy A9

EF-WA920PPEGWW
Ngjyra rozërozë

The item is in the cart.

Mbajeni pranë

Kapaku me palosje i Galaxy A9 vjen me një xhep të fshehur nga brenda për t’ju ndihmuar të mbani me vete çdo ditë kartat tuaja të preferuara.

Mbajeni pranë

I mbrojtur nga të gjitha anët

Me dizajnin e tij rezistent, kapaku me palosje i Galaxy A9 siguron mbrojtje të gjithanshme.

I mbrojtur nga të gjitha anët

Zgjidhje pa probleme

Falë sensorit të tij të integruar intuitiv, kapaku me palosje i Galaxy A9 e fik dhe e ndez automatikisht ekranin e telefonit tuaj për përdorim pa probleme.

Zgjidhje pa probleme

Ngjyrat e produktit

Ngjyrat e produktit

*Aksesorët e smartfonit shiten veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale të produktit. Përmbajtjet në ekran dhe imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes grafike të përdorimit dhe informacion tjetër i dhënë këtu rreth produktit mund të ndryshohen pa njoftim ose pa asnjë detyrim.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.