Charging Dock (EE-D3000)

EE-D3000BBEGWW
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Karikoni shpejt, më pak pritje

Performancë te e cila mund të mbështeteni. Samsung Charging Dock është i përputhshëm me protokollet aktuale të industrisë për karikimin për të garantuar shpejtësi dhe efikasitet përmes lidhjes delikate me portën USB Type-C.

Karikoni shpejt, më pak pritje

Zgjeroni gamën e fuqisë suaj

Një karikues për disa pajisje. Samsung Charging Dock është i përputhshëm me një gamë të gjerë smartfonësh dhe tabletësh me portën USB Type-C për ta bërë jetën më të thjeshtë. Dhe falë bazës së sigurt të stacionimit vertikal, ju mund të shikoni në mënyrë komode përmbajtje dhe njoftime hyrëse gjatë karikimit.

Zgjeroni gamën e fuqisë suaj

*I përputhshëm me smartfonët e mbështetur me USB Type-C, duke përfshirë Galaxy Note 8 dhe S8, si dhe tabletët deri në 10" me lidhje më të ulët porte qëndrore.

Lidhje standarde për industrinë

Lidhje standarde për industrinë

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.