Galaxy Tab S6 Bookcover

EF-BT860PJEGWW
Ngjyra GriGri

The item is in the cart.

Vendoseni pajisjen tuaj në mënyrën tuaj

Kopertina vendoset në mënyrë magnetike për ta shfaqur pajisjen tuaj me stil, duke siguruar dy kënde për shikimin ideal të përmbajtjes dhe krijimeve tuaja. Vendosni S Pen në mbajtësin e përfshirë për ta mbajtur afër dhe thjesht mbyllni mbulesën për të filluar me ndezjen/fikjen automatike. Merreni në ngjyrën gri, blu ose kafe për të plotësuar pamjen tuaj.

Vendoseni pajisjen tuaj në mënyrën tuaj

*Disponueshmëria e ngjyrave të produktit mund të varet nga vendi, rajoni dhe operatori.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.