Galaxy Tab S6 tastiera Book Cover

EF-DT860BJEGGB
Ngjyra GriGri

The item is in the cart.

Jepini energji stacionit tuaj portativ të punës

Vendosni Tastierën Kopertinë në mënyrë magnetike dhe filloni në çast një përvojë si kompjuter. Butonat e funksionit dhe platforma me prekje sigurojnë produktivitet maksimal, kështu që thjesht mund ta vendosni atë dhe të filloni punën ose madje ta hiqni tastierën dhe thjesht të përdorni kopertinën. Një mbajtës i përfshirë e mban S Pen afër për shënime dhe rishikime.

Jepini energji stacionit tuaj portativ të punës

Një përvojë e kompjuterit që është një shkurtore larg

Përjetoni përvojën e plotë si kompjuter të Samsung DeX në një tabletë të hollë. Tastiera BookCover* portative e Galaxy Tab S6 përdor një buton të përkushtuar për përdorimin e shpejtë të DeX, plus një platformë me prekje për të plotësuar hapësirën tuaj të punës. Lidhuni me një ekran tjetër me vetëm një kabëll HDMI për edhe më shumë hapësirë që t’i bëni gjërat.

Një përvojë e kompjuterit që është një shkurtore larg

*Shihini faqen zyrtare të Samsung DeX për të parë listën e madhe dhe në rritje të aplikacioneve të lejueshme dhe merrni më shumë informacion për Samsung DeX.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.