Kapak me gradacion për Galaxy A40 (2019)

EF-AA405CPEGWW
Ngjyra RozëRozë

The item is in the cart.

Siguri me nuanca mahnitëse

Kapaku me gradacion do të bëjë që Galaxy A juaj të bjerë në sy. Është i qëndrueshëm dhe i fortë me një finiturë me shkëlqim që paraqet një gradacion të lehtë. Zgjidhni nga tre ngjyra tërheqëse dhe gëzoni mbrojtjen që nuk i shton madhësi pajisjes tuaj.

Siguri me nuanca mahnitëse

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.