Kapak me shtresë të dyfishtë Galaxy J6 (2018)

EF-PJ600CFEGWW
Ngjyra I artëI artë

The item is in the cart.

Mbrojtje me dy shtresa

Mbrojtje pa ju penguar. Kapaku me shtresë të dyfishtë i Galaxy J6 është projektuar për të ofruar mbrojtje të fuqishme. Shtresa e saj e jashtme e kontaktit mbron nga goditjet ndërsa TPU e saj më e butë siguron absorbim të shkëlqyer të goditjeve për qetësinë tuaj.

Mbrojtje me dy shtresa

*Shtresat janë të dizenjuara për të punuar së bashku për të rritur efikasitetin. Ndarja e të dyjave mund të rezultojë në thyerje të përhershme.

Rehati elegante

Stili dhe komforti që qëndrojnë mirë me njëri tjetrin. Ofron një dizajn elegant me një mbështjellje të butë që është e këndshme për tu prekur dhe e rehatshme për tu mbajtur. Tonet e tij të buta dhe relaksuese të ngjyrave me të vërtetë do t’a bëjnë të dallueshme pajisjen tuaj dhe do të shkrihet bukur me stilin e jetës tuaj.

Rehati elegante

*Smartfoni shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet e produktit. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.