Kapak si portofol për Galaxy J6 (2018)

EF-WJ600CFEGWW
Ngjyra I artëI artë

The item is in the cart.

Mbajeni atë pranë

Kapaku Portofol i Galaxy J6 përmban një xhep të fshehur brenda për të mbajtur në mënyrë të përshtatshme kartat e preferuara çdo ditë.

Mbajeni atë pranë

E mbrojtur nga të gjitha anët

Me dizajnin e saj të qëndrueshëm si guaskë, kapaku si portofol i Galaxy J6 siguron mbrojtje të gjithanshme.

E mbrojtur nga të gjitha anët

Zgjidhje pa probleme

Falë sensorit të tij të integruar intuitiv, kapaku si portofol i Galaxy J6 automatikisht e fik dhe e ndez ekranin tuaj të telefonit për përdorim pa probleme.

Zgjidhje pa probleme

Ngjyrat e produktit

Ngjyrat e produktit

*Smartfoni shitet veç.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet e produktit. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.