S Pen për Galaxy Tab S6

S Pen për Galaxy Tab S6

EJ-PT860BJEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Një nivel krejtësisht i ri S Pen

Përjetoni S Pen e përmirësuar me nivele të reja të produktivitetit. Vendoset në mënyrë magnetike në vendin në pjesën e pasme të Galaxy Tab S6 dhe fillon karikimin. Komandimi me Bluetooth ju lejon të kontrolloni pajisjen tuaj nga largësia, ndërsa veprimet e reja të Ajrit ju japin edhe më shumë kontroll me gjestet e dorës.

Një nivel krejtësisht i ri S Pen Një nivel krejtësisht i ri S Pen

*Ju lutemi bashkoni S Pen tek zona e karikimit në pjesën e pasme të pajisjes për të karikuar me valë përpara përdorimit të parë.** Kohëzgjatja e baterisë S Pen kur karikohet plotësisht zgjat deri në 10 orë në pritje. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.