S Pen për Galaxy Tab S6

EJ-PT860BLEGWW
Ngjyra BluBlu

The item is in the cart.

Një nivel krejtësisht i ri S Pen

Përjetoni S Pen e përmirësuar me nivele të reja të produktivitetit. Vendoset në mënyrë magnetike në vendin në pjesën e pasme të Galaxy Tab S6 dhe fillon karikimin. Komandimi me Bluetooth ju lejon të kontrolloni pajisjen tuaj nga largësia, ndërsa veprimet e reja të Ajrit ju japin edhe më shumë kontroll me gjestet e dorës.

Një nivel krejtësisht i ri S Pen

*Ju lutemi bashkoni S Pen tek zona e karikimit në pjesën e pasme të pajisjes për të karikuar me valë përpara përdorimit të parë.** Kohëzgjatja e baterisë S Pen kur karikohet plotësisht zgjat deri në 10 orë në pritje. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.