Karikues me valë për Galaxy Watch

EP-YO805BBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Thjesht vendoseni për t’a karikuar

Karikimi i Galaxy Watch tuaj është aq i kollajtë dhe intuitiv sa dhe vetë ora. Vendoseni atje dhe karikuesi kujdeset për pjesën tjetër, ndërsa fusha e orës shfaq gjendjen e baterisë ndërsa karikohet.

Thjesht vendoseni për t’a karikuar

*Karikuesi me valë kërkon lidhje të veçantë me korrentin.

Karikim me valë portativ

Platforma e karikimit ju shoqëron në të njëjtën mënyrë si dhe ora juaj. Dhe ashtu si ora juaj, ka një qëndrueshmëri të madhe në krahasim me madhësinë e vogël të saj.

Karikim me valë portativ

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme