Kapak Xhelatinë për Galaxy J5 (2017)

EF-AJ530TFEGWW

The item is in the cart.

Elegant dhe i sigurt

Dizajni i bukur dhe elegant transparent tregon pamjen autentike të telefonit tuaj ndërsa ofron akses të shpejtë në të gjitha butonat dhe portat.

Elegant dhe i sigurt

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.