Kapak KDLab A për Galaxy A10

Kapak KDLab A për Galaxy A10

GP-FPA105KDABW

Zgjidhni tuaj

I hollë, peshë e lehtë

por mbrojtje e plotë

Është krejtësisht i përshtatshëm me Galaxy A10 për të shfaqur dizajnin.

I hollë, peshë e lehtë I hollë, peshë e lehtë

Material fleksibël

Materiali TPU fleksibël por i përforcuar ofron qëndrueshmëri dhe mbrojtje për goditjet minimale ditore dhe gërvishtjet.

Material fleksibël Material fleksibël

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.