Kapak KDLab A për Galaxy A10

GP-FPA105KDABW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

I hollë, peshë e lehtë

por mbrojtje e plotë

Është krejtësisht i përshtatshëm me Galaxy A10 për të shfaqur dizajnin.

I hollë, peshë e lehtë

Material fleksibël

Materiali TPU fleksibël por i përforcuar ofron qëndrueshmëri dhe mbrojtje për goditjet minimale ditore dhe gërvishtjet.

Material fleksibël

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.