Kapaku LED View për Galaxy S9+

Kapaku LED View për Galaxy S9+

EF-NG965PVEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Njoftime të lehta

Përgjigjjuni një telefonate dhe merrni njoftime me ekranin shumëngjyrësh LED në kapakun LED View. Ju mund të caktoni ikona të personalizuara për kontaktet tuaja për të personalizuar pamjen e ID-së së telefonuesit.

Njoftime të lehta Njoftime të lehta

* Kapaku LED View vjen me 54 ikona të paravendosur. Një shtesë 60 ikona me porosi mund të krijohen nga përdoruesi.

Mbajeni afër

Mbani një kartë banke ose udhëtimi të rëndësishme duke e rrëshqitur në xhepin e kartës brenda kapakut. Në këtë mënyrë gjithmonë do të dini se ku është: aty ku është edhe telefoni.

Mbajeni afër Mbajeni afër

Mbrojtje e përmirësuar

Një dizajn i llojit “guaskë” ofron mbrojtje të përmirësuar për telefonin tuaj, ndërsa materiali i ri i ngjashëm me tekstilin e bën mbërthimin veçanërisht komod në dorën tuaj.

Mbrojtje e përmirësuar Mbrojtje e përmirësuar

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

    {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.