Përshtatës me shumë porta (EE-P5000)

EE-P5000BBEGWW
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Nuk pengon kur është i zgjatur

Shfaqni përmbajtjen tuaj të preferuar me detaje të gjalla. Samsung Multiport Adapter mbështet zgjerim ekrani deri në 4K UHD për përvojë multimediale tërheqëse. Për më tepër, luajtja e videos optimizohet me vonesë minimale dhe pa humbje nga ngjeshja.

Nuk pengon kur është i zgjatur

Ndezje pa vonesa

Mbajeni përdorimin e vazhdueshëm në nivele optimale energjie. E përputhshme me protokollet standarde të karikimit të industrisë, Samsung Multiport Adapter ju mban të karikuar kur ju nevojitet më së shumti. Tani mund të vazhdoni punën që keni pa pasur vonesa.

Ndezje pa vonesa

Përdorim i pandërprerë

Samsung Multiport Adapter përfshin një portë fleksibël USB për lidhjen e një sërë pajisjesh, duke përfshirë disqe të jashtëm dhe fisha USB, për të maksimizuar efikasitetin. Dhe falë portës Gigabit Ethernet mund të hyni në internet në çdo mjedis zyre pa shqetësime.

Përdorim i pandërprerë

Përdorim i shumëfishtë porte

Përdorim i shumëfishtë porte

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.