Kapak mbrojtës pozicionues për Galaxy S9

EF-RG960CBEGWW
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Mbrojtje e nivelit ushtarak

Qëndroni të qetë duke ditur se telefoni juaj i ri Galaxy S9 mbrohet plotësisht kundër rënieve dhe rrëzimeve. Kapaku pozicionues mbrojtës është i testuar kundër rrëzimeve dhe ka fituar një vlerësim të nivelit ushtarak.

Mbrojtje e nivelit ushtarak

*Në përputhje me MIL-STD-810G-516.7.

Shikoni me komoditet

Dizajni ofron mbrojtje të lartë ndërkohë që sërish ju lejon të shikoni të gjithë Infinity Display. Dhe këmba e integruar e mban telefonin tuaj në kënd optimal shikimi për filma ose video.

Shikoni me komoditet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme