Kapak mbrojtës pozicionues për Galaxy S9

EF-RG960CSEGWW
Ngjyra ArgjëndArgjënd

The item is in the cart.

Mbrojtje e nivelit ushtarak

Qëndroni të qetë duke ditur se telefoni juaj i ri Galaxy S9 mbrohet plotësisht kundër rënieve dhe rrëzimeve. Kapaku pozicionues mbrojtës është i testuar kundër rrëzimeve dhe ka fituar një vlerësim të nivelit ushtarak.

Mbrojtje e nivelit ushtarak

*Në përputhje me MIL-STD-810G-516.7.

Shikoni me komoditet

Dizajni ofron mbrojtje të lartë ndërkohë që sërish ju lejon të shikoni të gjithë Infinity Display. Dhe këmba e integruar e mban telefonin tuaj në kënd optimal shikimi për filma ose video.

Shikoni me komoditet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.