Kufje Samsung EO-HS130

EO-HS1303WEGWW

The item is in the cart.

Dëgjoni gamën e plotë me High-Definition të përmirësuar

Dizajni i lehtë dhe i thjeshtë dhe kufjet e buta ofrojnë komoditet pa krijuar lodhje apo shqetësime gjatë dëgjimit të muzikës për një kohë të gjatë. Balanca mes altos së qartë dhe të pastër dhe basit të thellë ofron një përvojë të pasur dëgjimi për të gjitha zhanret muzikore.

Dëgjoni gamën e plotë me High-Definition të përmirësuar

Shijoni zgjedhjet tuaja

Dizajnet dalluese dhe shumëngjyrëshe të kufjeve HS1303 sigurisht do të kënaqin shijet tuaja personale. E disponueshme në ngjyra të ndryshme për kënaqësinë tuaj.

Shijoni zgjedhjet tuaja

Dizajni ergonomik ju mbaj JUVE në kontroll

Kontrolli i integruar i HS1303 me dizajnin ergonomik të butonit ju jep kontroll më të lartë mbi veçori të tilla si Mic (Mikrofoni), Play (Luaj), Stop (Ndalo) dhe Volume (Volumi).

Dizajni ergonomik ju mbaj JUVE në kontroll

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.