Kapak silikon për Galaxy S9

EF-PG960TBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

E butë kur e prekni

Mbajeni fort Galaxy S9 me këtë kapak silikoni. Materiali ofron mbërthim komod që nuk do të doni ta lëshoni.

E butë kur e prekni

E sigurt nga goditjet

Mos u shqetësoni për goditjet dhe gërvishtjet e telefonit. Një shtresë me mikrofibër e mbështjell telefonin tuaj me një material të butë që përmirëson mbrojtjen e jashtme që ofron silikoni.

E sigurt nga goditjet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.