E re

Kapak silikoni për Galaxy A51

EF-PA515TBEGEU

The item is in the cart.

Modern dhe me lëmim të mëndafshtë

Telefoni rrethohet me silikon të butë dhe mat për një finiturë të mëndafshtë që nuk do të doni ta ulni poshtë. Dhe duke qenë se është shumë komod në duart tuaja, nuk keni pse e ulni poshtë.

Modern dhe me lëmim të mëndafshtë

Formë e hollë, mbrojtje serioze

Kapaku prej silikoni ofron mbrojtje që sërish rrëshqet lehtësisht në xhepin tuaj. Me trashësi 1,4 mm, ai e mban të plotë profilin e hollë të Galaxy A51 ndërkohë që e mbron nga goditjet dhe përplasjet.

Formë e hollë, mbrojtje serioze

Zgjidhni dhe kombinoni ngjyrat

I disponueshëm në disa ngjyra, mund ta kombinoni me Galaxy A51 ose sipas gjendjes suaj emocionale. Dhe brenda ka një ngjyrë me kontrast, që shton një shtresë më shumë argëtimi shumëngjyrësh.

Zgjidhni dhe kombinoni ngjyrat

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.