Kapak për portofol për J7 (2017)

EF-WJ730CBEGWW

The item is in the cart.

Prakticitet i lartë

Përfshihet një fole karte të brendshme me sensor për më shumë prakticitet dhe kapak efikas inteligjent që e zgjon dhe vendos në gjumë me hapje dhe mbyllje.

Prakticitet i lartë

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.