Rrip për Galaxy Watch Active

ET-SFR50MYEGWW

The item is in the cart.

Komoditet fleksibël

Rripat e Galaxy Watch Active janë prej një fluoroelastomeri fleksibël dhe delikat ndaj kyçit.

Komoditet fleksibël

* Galaxy Watch Active shitet veç.* Rripat e Galaxy Watch Active përputhen edhe me modelet e tjerë të Galaxy dhe Gear Watch me madhësi rripi 20 mm.

Rripa për t'iu përshtatur pamjes suaj

Shfletoni larminë e rripave të orës për të gjetur një që i përshtatet më së miri Galaxy Watch Active tuaj të personalizuar. Ora juaj vjen me përzgjedhjen e saj të rripave që i përshtaten nga ngjyra.

Rripa për t'iu përshtatur pamjes suaj

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.