Karikuesi me valë (EP-OR500)

EP-OR500BBEGWW
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Vendoseni, karikojeni

Kur vendoset në karikuesin me valë, Galaxy Watch Active fillon të karikohet – është aq e thjeshtë. Ora futet në vend në mënyrë magnetike që të përputhet në mënyrë të përsosur çdo herë.

Vendoseni, karikojeni

* Galaxy Watch Active shitet veç.* Karikuesi me valë i përputhshëm vetëm me Galaxy Watch Active.* Karikuesi me valë kërkon lidhje të veçantë me korrent.

Karikimi me valë ndërsa jeni në lëvizje

Me një lëvizshmëri të frymëzuar nga vetë Galaxy Watch Active, karikuesi me valë shkon me ju. Zbuloni një dizajn çuditërisht të lehtë, por të qëndrueshëm për një pajisje kaq të vogël.

Karikimi me valë ndërsa jeni në lëvizje

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.