Karikues i shpejtë pa tela EP-P1100

EP-P1100BBEGWW
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Karikim i shpejtë pa tela

Largoni telat e ngatërruar përgjithmonë. Karikuesi me Valë Samsung ju lejon të karikoni smartfonin pa nevojën për të lidhur ndonjë kabëll me smartfonin tuaj. Dhe me adaptuesit me Karikim të Shpejtë Samsung, thjesht mund të vendosni smartfonin tuaj tek karikuesi për t’i dhënë shpejt energji në mënyrë që të niseni.

Karikim i shpejtë pa tela

* Karikuesi me Valë kërkon lidhjen me korrentin. Ju lutemi përdorni kabllin dhe adaptuesin Samsung origjinal të korrentit për siguri dhe funksionalitet të plotë. Kablli i korrentit dhe adaptuesi i karikimit të shpejtë shiten veç.

Dizajn super i hollë që e bën plot stil

Nëse e shikoni, do t’a besoni. Falë teknologjisë së saj pa ventilator, Karikuesi me Valë Samsung është super i hollë dhe kompakt sa që mund t’a vendosni pothuajse kudo kur jeni në lëvizje.

Dizajn super i hollë që e bën plot stil

I përputhshëm me pajisjet e çertifikuara Qi

Ndani energjinë me miqtë dhe familjen tuaj. Karikuesi me Valë Samsung është i përputhshëm me një sferë të gjërë të pajisjeve të çertifikuara Qi për t’a bërë karikimin të thjeshtë dhe pa probleme. Gjithashtu paraqet një portë të dobishme, të kthyeshme të Llojit C të futjes së korrentit në mënyrë që t’a lidhni me një nga dy mënyrat.

I përputhshëm me pajisjet e çertifikuara Qi

* Të përputhshëm me Galaxy S9, S9+, S8, S8+, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, Note9, Note8, Note FE, Note. Karikimi i shpejtë nuk është i disponueshëm për S6, S6 edge, S6 Active.

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.