Karikuesi i konvertueshëm me valë (2018)

EP-N5100BWEGWW
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Karikojeni pa ndaluar

Tani karikimi nuk do t’ju lërë në baltë. Vendoseni Galaxy në stacionin e karikimit me valë për ta kthyer baterinë e telefonit me lehtësi në 100%.

Karikojeni pa ndaluar

*Karikuesi me valë, kordoni i energjisë dhe përshtatësi shiten veç. *Karikuesi me valë ka nevojë për lidhje me energjinë elektrike.

E përputhshme me Qi

Ndajeni energjinë me miqtë tuaj. Stacioni i karikimit me valë është i përputhshëm me Qi, që do të thotë se çdo produkt me certifikim Qi mund të përfitojë nga ai.

E përputhshme me Qi

Funksionon në të dyja drejtimet

Qoftë kur e përdorni telefonin në regjim vertikal ose horizontal, nuk është nevoja të rregulloni sërish për ta vendosur në karikues. Thjesht uleni si të dëshironi.

Funksionon në të dyja drejtimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.