Platformë karikimi me valë EP-N5105

Platformë karikimi me valë EP-N5105

EP-N5105TBEGWW

Zgjidhni tuaj

Karikoni vertikalisht ose horizontalisht

Nuk është nevoja të ndaloni atë që po bëni kur bateria bie, ju mund ta karikoni me valë pajisjen tuaj në pozicion vertikal ose horizontal. E lëmuar dhe e zezë, platforma ju tregon se kur karikon me dritën automatike LED dhe gjithashtu ftohet me kontrollin e ventilatorit.

Karikoni vertikalisht ose horizontalisht Karikoni vertikalisht ose horizontalisht

Karikimi optimal kur ju nevojitet

Karikojini me shpejtësi dhe lehtësi pajisjet tuaja. Platforma e karikimit me valë karikon deri në 7,5W për pajisjet Samsung me karikim të shpejtë dhe pajisjet Apple. Gjithashtu mbështet deri në 5W për pajisjet e tjera të mundësuara për teknologjinë Qi. Pra, do të prisni më pak dhe do të përdorni më shumë.

Karikimi optimal kur ju nevojitet Karikimi optimal kur ju nevojitet

*Pajisjet e përputhshme Apple përfshijnë modelet iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max dhe XR.**Përdorni kabllon e përfshirë. Përdorimi i artikujve të palëve të treta mund t'i shkaktojë dëmtime karikuesit me valë dhe/ose reduktim të shpejtësisë së karikimit.***Shpejtësitë e karikimit mund të variojnë sipas pajisjes. Shpejtësia reale e karikimit mund të variojë gjithashtu sipas përdorimit, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.

Një karikues me valë për shumë pajisje

Platforma me valë mbështet teknologjinë standarde Qi të WPC dhe përfshin një portë hyrjeje Type-C, në mënyrë që të keni një karikues për të furnizuar një gamë të gjerë pajisjesh. Është shumë e thjeshtë.

Një karikues me valë për shumë pajisje Një karikues me valë për shumë pajisje

*E përputhshme me konektorët e hyrjes Type-C të hedhur në treg në vitin 2014 ose më vonë.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.