Level Box Slim altoparlant me valë

EO-SG930CREGWW
Ngjyra CrvenaCrvena

The item is in the cart.

Tingull i bukur për kudo

Tingull i përsosur kurdo dhe kudo të nevojitet. Falë dizajnit që ju mundëson ta mbani lehtë me vete dhe ta ruani në xhep dhe altoparlantit të jashtëzakonshëm me fuqi 8 W, gjithmonë me vete do të keni muzikë me zë shumë të qartë, kudo jeta t'ju çojë.

Tingull i bukur për kudo

Pa merak përdoreni atje ku argëtimi ndodh

Me garanci dhe i papërshkueshëm nga uji, riprodhimi i muzikës është shumë cilësor. Pavarësisht nëse ndodheni buzë pishinës ose pranë oxhakut, me teknologjinë e përsosur që siguron rezistencë ndaj ujit, nuk keni pse të shqetësoheni se pak ujë do t'ju prishë argëtimin.

Pa merak përdoreni atje ku argëtimi ndodh

* IPx7 tregon rezistencën ndaj ujit deri në 1 metër thellësi dhe deri në 30 minuta kohë.
* IPx7 nënkupton që aparati është papërshkueshëm nga uji, nga uji pa kripë, por jo edhe nga ai me sapun ose i ai i detit me kripë.

E mban telefonin të karikuar

Level Box Slim e di që riprodhimi i këngëve të preferuara do ta shkarkojë doemos baterinë. Për këtë është projektuar të shërbejë edhe si karikues për telefonin tuaj smartphone dhe ta mbajë atë të mbushur, në mënyrë që asnjëherë mos të qëndroni pa zë.

E mban telefonin të karikuar

* Bashkë me aparatin do të merrni edhe një kabllo Micro USB në Micro USB.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.