Këllëf i fortë premium WITS për Galaxy A71

GP-FPA715WSABW

The item is in the cart.

Këllëf i fortë premium

Këllëf PC shumëngjyrësh dhe me prekje të butë.

Këllëf i fortë premium

Këllëf i fortë premium

Me ngjyra të shumëllojshme.

Këllëf i fortë premium

Këllëf i fortë premium

Ka një strukturë kundër gërvishtjes në pjesën e pasme. Produkt shumë cilësor.

Këllëf i fortë premium

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.