REZOLUCION I LARTË 108 MP

108 MP për kaq shumë detaje, mund të prisni, të prisni dhe të prisni përsëri

Cilësi vizuale që mund ta shihni. Sensori i ri i avancuar 108 MP sjell të dhëna me ngjyra të pasura dhe gamë të gjerë dinamike në fotot tuaja.

Duke parë nga toka, e rrethuar nga shumë ndërtesa, një vajzë sheh lart dhe përpiqet të arrijë balonën blu që fluturon në qiell. Pamja pritet gradualisht me balonën blu në qendër, por cilësia mbetet e njëjta duke treguar cilësinë vizuale prej 108 MP.

Një ndërtesë e harkuar që reflekton në diell.

Shiko më shumë

Gëzoni foto me cilësi të lartë me rezolucionin e lartë 108 MP.

Pamje nga afër e një balone blu që fluturon në ajër.
Duke parë nga toka, e rrethuar nga shumë ndërtesa, një vajzë sheh lart dhe përpiqet të arrijë balonën blu që fluturon në qiell.

REZOLUCION I LARTË 108 MP

108 MP për kaq shumë detaje, mund të prisni, të prisni dhe të prisni përsëri

Cilësi vizuale që mund ta shihni.
Sensori i ri i avancuar 108 MP sjell të dhëna me ngjyra të pasura dhe gamë të gjerë dinamike në fotot tuaja.

Duke parë nga toka, e rrethuar nga shumë ndërtesa, një vajzë sheh lart dhe përpiqet të arrijë balonën blu që fluturon në qiell. Pamja pritet gradualisht me balonën blu në qendër, por cilësia mbetet e njëjta duke treguar cilësinë vizuale prej 108 MP.

Shiko më shumë

Gëzoni foto me cilësi të lartë me rezolucionin e lartë 108 MP.

Pamje nga afër e një balone blu që fluturon në ajër.
Duke parë nga toka, e rrethuar nga shumë ndërtesa, një vajzë sheh lart dhe përpiqet të arrijë balonën blu që fluturon në qiell.
Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G.

Prerja maksimale e imazhit varet nga rezolucioni i ekranit dhe madhësia origjinale e imazhit.

VIDEO E NIVELIT PROFESIONAL

Videoja me cilësinë më të mirë në një smartfon

Bëni video me rezolucion të pabesueshëm dhe me shpejtësi kuadrosh në sekondë të nivelit profesional.

Një dorë që spërkat kripën mbi salmonin. Një kryekuzhinier mashkull mban pincetat, duke e rregulluar me kujdes ushqimin. Avulli i pasur ngrihet nga pjata me perime të ndryshme dhe salmon, ku gjithçka tregon video me cilësi kinematografike.

Një kryekuzhinier mashkull mban pincetat dhe me kujdes rregullon ushqimin në pjatë.
Një pjatë me perime me ngjyra të ndryshme, gaforre dhe peshk.

REGJISTRIM I VIDEOVE 8K

Videoja me rezolucionin më të lartë në një smartfon

Regjistroni videot tuaja me rezolucion të plotë 8K super të qartë.

Një dorë që spërkat kripën mbi salmonin.

VIDEO SNAP 8K

Nxirrni foto mahnitëse direkt nga videot 8K

Kapni një moment me detaje të pastra e të qarta ndërsa filmoni ose shikoni një video në 8K.

Një pjatë gastronomie molekulare me perime të ndryshme dhe salmon, avulli i të cilit ngrihet sipër.

VIDEO SUPER FLUIDE

Shpejtësi kuadrosh dinamike për video super fluide edhe në dritë të ulët

Zhytuni në detaje dhe shkrepni pa asnjë ngecje

Avulli i pasur ngrihet nga pjata me perime të ndryshme dhe salmon.

VIDEO E NIVELIT PROFESIONAL

Videoja me cilësinë më të mirë në një smartfon

Bëni video me rezolucion të pabesueshëm dhe me shpejtësi kuadrosh në sekondë të nivelit profesional.

Një dorë që spërkat kripën mbi salmonin. Një kryekuzhinier mashkull mban pincetat, duke e rregulluar me kujdes ushqimin. Avulli i pasur ngrihet nga pjata me perime të ndryshme dhe salmon, ku gjithçka tregon video me cilësi kinematografike.

REGJISTRIM I VIDEOVE 8K

Videoja me rezolucionin më të lartë në një smartfon

Regjistroni videot tuaja me rezolucion të plotë 8K super të qartë.

Një dorë që spërkat kripën mbi salmonin.

VIDEO SNAP 8K

Nxirrni foto mahnitëse direkt nga videot 8K

Kapni një moment me detaje të pastra e të qarta ndërsa filmoni ose shikoni një video në 8K.

Një pjatë gastronomie molekulare me perime të ndryshme dhe salmon, avulli i të cilit ngrihet sipër.

VIDEO SUPER FLUIDE

Shpejtësi kuadrosh dinamike për video super fluide edhe në dritë të ulët

Zhytuni në detaje dhe shkrepni pa asnjë ngecje

Avulli i pasur ngrihet nga pjata me perime të ndryshme dhe salmon.

Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G.

Video snap 8K prodhon foto deri në 33 MP

Shpejtësia dinamike e kuadrove mbështetet vetëm në rezolucionin “FHD Auto”.

ZMADHIM HAPËSIRE

Sistem i ri lentesh me zmadhim të dyfishtë.
Më i shpejtë, më fluid dhe më i qartë se çdo zmadhim tjetër në Galaxy

Bëni foto të qarta nga shumë lart dhe zbuloni detajet që ndryshe nuk do t’i kishit kapur dot.

Largim nga një foto epike nga afër 42,7x e një metronomi mbi piano. Duhet një fotografi me rreth 38,5x te treguesi më poshtë, dhe bëni një fotografi tjetër në 0,6x duke treguar që cilësia e figurës është ruajtur.

Një piano e madhe në një sallë koncerti me një metronom dhe fletë muzike.
Pamje e largët anësore e një burri që është ulur dhe luan pianon në një sallë koncerti.

Kyçje e zmadhimit

Qëndroni pa lëvizur dhe të fokusuar ndërsa zmadhoni për të bërë fotografinë që doni

Një burrë është që është ulur duke luajtur pianon afrohet me anë të zmadhimit hapësinor. Rrezja nga 0,6x deri në 100x tregohet më poshtë. Kur kalon 20x, shfaqet një ekran i vogël në cepin e sipërm të djathtë për të treguar se cila pjesë e së tërës është e dukshme. Gjatë zmadhimit shohim se burri po përdor një metronom në piano.

Shkoni më tej

Afrohuni më shumë me zmadhimin hapësinor 100x revolucionar

* Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G në 40x, 0,6x

Pamje nga afër e një burri që është ulur dhe luan pianon, duke i mbajtur sytë mbi fletën e muzikës.
Pamje e largët e një burri që është ulur dhe luan pianon në një sallë koncerti.

ZMADHIM HAPËSIRE

Sistem i ri lentesh me zmadhim të dyfishtë.
Më i shpejtë, më fluid dhe më i qartë se çdo zmadhim tjetër në Galaxy

Bëni foto të qarta nga shumë lart dhe zbuloni detajet që ndryshe nuk do t’i kishit kapur dot.

Largim nga një foto epike nga afër 42,7x e një metronomi mbi piano. Duhet një fotografi me rreth 38,5x te treguesi më poshtë, dhe bëni një fotografi tjetër në 0,6x duke treguar që cilësia e figurës është ruajtur.

Kyçje e zmadhimit

Qëndroni pa lëvizur dhe të fokusuar ndërsa zmadhoni për të bërë fotografinë që doni

Një burrë është që është ulur duke luajtur pianon afrohet me anë të zmadhimit hapësinor. Rrezja nga 0,6x deri në 100x tregohet më poshtë. Kur kalon 20x, shfaqet një ekran i vogël në cepin e sipërm të djathtë për të treguar se cila pjesë e së tërës është e dukshme. Gjatë zmadhimit shohim se burri po përdor një metronom në piano.

Shkoni më tej

Afrohuni më shumë me zmadhimin hapësinor 100x revolucionar

* Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G në 40x, 0,6x

Pamje nga afër e një burri që është ulur dhe luan pianon, duke i mbajtur sytë mbi fletën e muzikës.
Pamje e largët e një burri që është ulur dhe luan pianon në një sallë koncerti.
Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G

Imazhi/UX/UI i simuluar për qëllime ilustrative.

UX/UI i vërtetë mund të jetë ndryshe.

Kyçja e zmadhimit është e disponueshme nga 20x e më tej.

Zmadhim optik 3x/10x.
Zmadhim me super rezolucion deri në 100x.
Zmadhimi hapësinor 100x përfshin zmadhimin dixhital, i cili mund të shkaktojë njëfarë dobësimi të cilësisë së imazhit

MODALITETI PORTRET

Portrete si në studio, tani të përmirësuara me AI

Fotografoni me lehtësi bukuri natyrale dhe autentike.

Portrete me cilësi si në studio të tre njerëzve që shfaqen njëri pas tjetrit: një prerje është e një djali që ka veshur një bluzë polo ngjyrë bezhë, një tjetër e të njëjtit djalë me xhaketë të zezë që ka ngulur shikimin përpara, dhe një tjetër e një vajze me bluzë të zezë që vendos dorën në kokë.

Një burrë me bluzë të bardhë në parmakun e tarracës shesh poshtë te kamera.

Krijoni gjendjen tuaj emocionale unike

Kontrolloni Bokeh dhe rregulloni turbullimin e sfondit para, gjatë ose pasi të bëni një foto.

Një portret i një vajze që qëndron përpara një ndërtese të harkuar dhe shenja e rregullimit të turbullimit të sfondit lëviz poshtë me efekt të bukur sfondi të turbullt.

Një fotografi për të cilën ndiheni krenarë

Ndryshoni sfondin dhe ndriçimin në fytyrën tuaj

Një vajzë me bluzë portokalli ka mbështetur mjekrën te duart dhe po buzëqesh. Sfondi është i turbullt.
Fotografi bardhë e zi e një djali me xhaketë lëkure, i cili prek flokët me dorën e djathtë dhe ia ngul sytë kamerës.

Thoni mjau
Thoni uof

Dalloni fytyrat e maceve dhe të qenve, dhe mbajini të fokusuara

Një këlysh dalmatian i bardhë me njolla të zeza.

MODALITETI PORTRET

Portrete si në studio, tani të përmirësuara me AI

Fotografoni me lehtësi bukuri natyrale dhe autentike.

Portrete me cilësi si në studio të tre njerëzve që shfaqen njëri pas tjetrit: një prerje është e një djali që ka veshur një bluzë polo ngjyrë bezhë, një tjetër e të njëjtit djalë me xhaketë të zezë që ka ngulur shikimin përpara, dhe një tjetër e një vajze me bluzë të zezë që vendos dorën në kokë.

Krijoni gjendjen tuaj emocionale unike

Kontrolloni Bokeh dhe rregulloni turbullimin e sfondit para, gjatë ose pasi të bëni një foto.

Një portret i një vajze që qëndron përpara një ndërtese të harkuar dhe shenja e rregullimit të turbullimit të sfondit lëviz poshtë me efekt të bukur sfondi të turbullt.

Një fotografi për të cilën ndiheni krenarë

Ndryshoni sfondin dhe ndriçimin në fytyrën tuaj

Një vajzë me bluzë portokalli ka mbështetur mjekrën te duart dhe po buzëqesh. Sfondi është i turbullt.
Fotografi bardhë e zi e një djali me xhaketë lëkure, i cili prek flokët me dorën e djathtë dhe ia ngul sytë kamerës.

Thoni mjau
Thoni uof

Dalloni fytyrat e maceve dhe të qenve, dhe mbajini të fokusuara

Një këlysh dalmatian i bardhë me njolla të zeza.
Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G.

Imazhi/UX/UI i simuluar për qëllime ilustrative.

UX/UI i vërtetë mund të jetë ndryshe.

SHKREPJE TEKE

Më shumë foto dhe video me një shkrepje. 
Lamtumirë përsëritjeve.

Ruani momentet më të mira vetëm me një shtypje, duke kapur deri në 14 lloje të ndryshme fotosh dhe videosh.

Një djalë duke bërë një kërcim modern përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara. Një pamje galerie e fotove dhe videove shfaqet nga poshtë dhe tregon kënde të ndryshme të tij me efekte të ndryshme.

Një djalë me rroba të zeza kërcen përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.
Pamje nga afër e një ndërtese të harkuar.
Një djalë që kërcen ndërsa ngre dorën e djathtë përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.

Bumerang i një kërcimtari modern mashkull, duke u rrotulluar përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.

Fotografi bardhë e zi e një kërcimtari modern mashkull me rroba të zeza përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.

SHKREPJE TEKE

Më shumë foto dhe video me një shkrepje. 
Lamtumirë përsëritjeve.

Ruani momentet më të mira vetëm me një shtypje, duke kapur deri në 14 lloje të ndryshme fotosh dhe videosh.

Një djalë duke bërë një kërcim modern përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara. Një pamje galerie e fotove dhe videove shfaqet nga poshtë dhe tregon kënde të ndryshme të tij me efekte të ndryshme.

Bumerang i një kërcimtari modern mashkull, duke u rrotulluar përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.

Një djalë që kërcen ndërsa ngre dorën e djathtë përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.
Fotografi bardhë e zi e një kërcimtari modern mashkull me rroba të zeza përpara shkallëve mes ndërtesave të harkuara.
Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G.

Sekuenca është shkurtuar.

Imazhi/UX/UI i simuluar për qëllime ilustrative.

UX/UI i vërtetë mund të jetë ndryshe.

Shkrepja teke është e disponueshme për të paktën 5 sekonda dhe deri në 15 sekonda për të kapur të gjithë skenën.

Formati dhe sasia e rezultateve të shkrepjeve teke mund të ndryshojë në varësi të kapjes origjinale deri në 10 imazhe dhe 4 video.

MODALITETI I NATËS

Sensori i natës me dritë për të fotografuar me ngjyra të shndritshme dhe të gjalla në errësirën e natës

Modaliteti i natës përmirëson cilësinë e figurës në fotografitë me dritë të ulët, duke bërë fotografi të qarta shpejt edhe në errësirën e natës.

Foto të veçanta të tre njerëzve shfaqen me radhë, dhe secila foto krahasohet kur modaliteti i natës është i aktivizuar dhe kur është i çaktivizuar. Pamja me modalitetin e natës, e cila tregohet me një ikonë të verdhë në cepin e djathtë të sipërm, është mjaft më e detajuar dhe me më shumë ngjyra.

Një vajzë me xhaketë lëkure i mbështetur në këmbën e një urë, të ndriçuar me drita të kuqe të errëta.
Disa këmbë ure me drita me ngjyrë të kuqe të errët, të reflektuara në ujin poshtë urës.
Disa këmbë ure me drita të kuqe të errët, të reflektuara në ujin poshtë urës, dhe një djalë me xhaketë lëkure sheh përpara.
Disa këmbë ure me drita të kuqe, të reflektuara në ujin poshtë urës, dhe një vajzë me xhaketë lëkure e kthyer majtas.
Një vajzë me xhaketë lëkure e mbështetur në këmbën e një ure të ndriçuar me drita të kuqe të errët, e cila sheh poshtë te kamera.

MODALITETI I NATËS

Sensori i natës me dritë për të fotografuar me ngjyra të shndritshme dhe të gjalla në errësirën e natës

Modaliteti i natës përmirëson cilësinë e figurës në fotografitë me dritë të ulët, duke bërë fotografi të qarta shpejt edhe në errësirën e natës.

Foto të veçanta të tre njerëzve shfaqen me radhë, dhe secila foto krahasohet kur modaliteti i natës është i aktivizuar dhe kur është i çaktivizuar. Pamja me modalitetin e natës, e cila tregohet me një ikonë të verdhë në cepin e djathtë të sipërm, është mjaft më e detajuar dhe me më shumë ngjyra.

Disa këmbë ure me drita të kuqe të errët, të reflektuara në ujin poshtë urës, dhe një djalë me xhaketë lëkure sheh përpara.
Disa këmbë ure me drita të kuqe, të reflektuara në ujin poshtë urës, dhe një vajzë me xhaketë lëkure e kthyer majtas.
Një vajzë me xhaketë lëkure e mbështetur në këmbën e një ure të ndriçuar me drita të kuqe të errët, e cila sheh poshtë te kamera.
Deklaratë

Fotografuar nga Galaxy S21 Ultra 5G.

120 HZ SUPER I SHPEJTË

Ekrani ynë më i shpejtë për të qenë në një hap me të gjitha lajmet tuaja

Nga shikimi i videove deri te lojërat, përmirësoni eksperiencën tuaj me shpejtësinë e ekranit 120 Hz, me lëvizje të lirshme dhe reagim të shpejtë ndaj prekjeve.

Disa imazhe kthehen shpejt nga lart, poshtë për të treguar lëvizjen e lirshme të ekranit 120 Hz.

Foto nga afër e gishtit që prek figurën e vogël të imazhit në ekranin e Galaxy S21 Ultra.

120 Hz, edhe në WQHD+

Vetëm për Galaxy S21 Ultra 5G në një Galaxy, rezolucioni WQHD+ tani mbështet një shpejtësi adaptive rifreskimi deri në 120 Hz për shikim të lirshëm si mëndafsh.

Skena e makinës së garave natën që lëviz me shpejtësi 235 mph.
Një pamje nga afër e dorës që përpiqet të prekë ekranin e Galaxy S21 Ultra në të cilën ka një material plot me tekst, për të treguar eksperiencën më të bukur të lëvizjes.

120 HZ SUPER I SHPEJTË

Ekrani ynë më i shpejtë për të qenë në një hap me të gjitha lajmet tuaja

Nga shikimi i videove deri te lojërat, përmirësoni eksperiencën tuaj me shpejtësinë e ekranit 120 Hz, me lëvizje të lirshme dhe reagim të shpejtë ndaj prekjeve.

Disa imazhe kthehen shpejt nga lart, poshtë për të treguar lëvizjen e lirshme të ekranit 120 Hz.

120 Hz, edhe në WQHD+

Vetëm për Galaxy S21 Ultra 5G në një Galaxy, rezolucioni WQHD+ tani mbështet një shpejtësi adaptive rifreskimi deri në 120 Hz për shikim të lirshëm si mëndafsh.

Skena e makinës së garave natën që lëviz me shpejtësi 235 mph.
Një pamje nga afër e dorës që përpiqet të prekë ekranin e Galaxy S21 Ultra në të cilën ka një material plot me tekst, për të treguar eksperiencën më të bukur të lëvizjes.
Deklaratë

Shpejtësia e rifreskimit mund të ndryshojë sipas aplikacionit dhe llojit të përmbajtjes.

Mbështetet nga 10 Hz deri në 120 Hz

AMOLED DINAMIK 2X

Ekrani më i gjallë dhe me më shumë dritë në një smartfon

Eksperienca më mahnitëse në një ekran.
Shikim shumëngjyrësh pa reflektim, edhe në dritën e diellit.

Pluhura të jeshile të ndezur, bezhë, portokalli, të kuqe dhe bojëqielli që fluturojnë në ajër në formën e pllakave sipër njëra-tjetrës.

Një grup me shtresa të ndryshme që tregojnë komponentët e ndryshëm të ekranit AMOLED.
Pluhur ndriçues shumëngjyrësh dhe i gjallë i përhapur për të treguar ekranin mahnitës AMOLED 2X DINAMIK.

AMOLED DINAMIK 2X

Ekrani më i gjallë dhe me më shumë dritë në një smartfon

Eksperienca më mahnitëse në një ekran.
Shikim shumëngjyrësh pa reflektim, edhe në dritën e diellit.

Pluhura jeshile të ndezur, bezhë, portokalli, të kuqe dhe kafe që fluturojnë në ajër në formën e pllakave sipër njëra-tjetrës.

Një grup me shtresa të ndryshme që tregojnë komponentët e ndryshëm të ekranit AMOLED.
Deklaratë

Ekrani AMOLED dinamik në Galaxy S21 Ultra 5G ka marrë një certifikim nga VDE Germany për 100 përqind vëllim ngjyrash në celular në gamën e ngjyrave DCI-P3, që do të thotë se imazhet tuaja nuk janë të shpëlara dhe ngjyrat do të jenë jashtëzakonisht të gjalla pavarësisht niveleve të ndryshme të ndriçimit.

Ekrani mund të arrijë ndriçim maksimal deri në 1,500 nits, duke përmirësuar kontrastin mes aspekteve të errëta dhe të shndritshme të materialeve dixhitale për një cilësi më të mirë të figurës, me një raport kontrasti 3,000,000 : 1 për ta bërë eksperiencën tuaj celulare edhe më zhytëse.

PROCESORI

Çipi më i shpejtë në Galaxy

Inovacione super të shpejta në performancën e çipit, me CPU, GPU dhe NPU më të mirë.

Një çip futurist rrotullohet në mes, shkëndijat tregojnë të dhënat që lëvizin me shpejtësi përgjatë një linje.

Një pamje e një rruge njëkalimëshe natën. Turbullim i dritave blu me lëvizje të shpejtë.

Godet fort

Procesor kompakt, por i efektshëm dhe i fuqishëm.

Fijet e holla blu janë të ndërthurura bukur.

PROCESORI

Çipi më i shpejtë në Galaxy

Inovacione super të shpejta në performancën e çipit, me CPU, GPU dhe NPU më të mirë.

Një çip futurist rrotullohet në mes, shkëndijat tregojnë të dhënat që lëvizin me shpejtësi përgjatë një linje.

Godet fort

Procesor kompakt, por i efektshëm dhe i fuqishëm.

Fijet e holla blu janë të ndërthurura bukur.

BATERI INTELIGJENTE

Bateria që zgjat më shumë se një ditë edhe me 5G

Kombinimi i baterisë që zgjat me ekranin inteligjent dhe NPU kursen bateri përtej 24 orëve.

Galaxy S21 Ultra qëndron vertikalisht. Komponenti i brendshëm dhe fluksi i baterisë janë ilustruar mbrapa pajisjes.
Fjongo jeshile e dritave gjurmuese që lëviz shpejt brenda një rrethi.

Më shumë se 50% karikim në 30 minuta

Vazhdoni gjithnjë e më shumë me karikimin super të shpejtë

24H është e shkruar brenda rrethit të madh për të treguar që bateria zgjat shumë.
Fjongo jeshile e dritave gjurmuese që ngrihet shpejt nga poshtë, lart.

BATERI INTELIGJENTE

Bateria që zgjat më shumë se një ditë edhe me 5G

Kombinimi i baterisë që zgjat me ekranin inteligjent dhe NPU kursen bateri përtej 24 orëve.

Galaxy S21 Ultra qëndron vertikalisht. Komponenti i brendshëm dhe fluksi i baterisë janë ilustruar mbrapa pajisjes.

Më shumë se 50% karikim në 30 minuta

Vazhdoni gjithnjë e më shumë me karikimin super të shpejtë

24H është e shkruar brenda rrethit të madh për të treguar që bateria zgjat shumë.
Fjongo jeshile e dritave gjurmuese që ngrihet shpejt nga poshtë, lart.
Deklaratë

Pamja është simuluar për qëllime ilustruese.

Jetëgjatësia e vërtetë ndryshon sipas mjedisit të rrjetit, veçorive dhe aplikacioneve të përdorura, shpeshtësisë së telefonatave dhe mesazheve, numrit të karikimeve, si dhe shumë faktorëve të tjerë.
Vlera tipike e testuar në kushte laboratorike të palëve të treta.
Kapaciteti nominal (minimal) është më pak.
Koha e baterisë bazohet në matjet tona laboratorike, ndaj ajo mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si, cilësimet e pajisjes, modelet e përdorimit dhe kushtet e përdorimit.
Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.samsung.com.

Karikuesi shitet veçmas

Karikimi super i shpejtë është i disponueshëm me karikues që mbështet 25W.

Shpejtësia e vërtetë e karikimit mund të ndryshojë në varësi të përdorimit të vërtetë, kushteve të karikimit dhe faktorëve të tjerë.

5G HIPER I SHPEJTË

Shkarkoni në çast një sezon të tërë të serialit tuaj të preferuar

Lidhje 5G premium e integruar në një smartfon komercial.

Grimcat e rrezes së dritës lela lëvizin me shpejtësi të lartë si shpejtësia futuriste 5G.

Fotot dhe videot janë vendosur ngjeshur si aplikacioni i galerisë, dhe pjesa e sipërme është e turbullt sikur të ishte duke lëvizur me shpejtësi lart.
Figura të vogla videosh të Golden Gate Bridge në San Françisko dhe kullës Eifel në Paris në të majtë, dhe një ikonë ngarkimi në të djathtë për të treguar shpejtësinë HyperFast të shkarkimit me 5G.

5G HIPER I SHPEJTË

Shkarkoni në çast një sezon të tërë të serialit tuaj të preferuar

Lidhje 5G premium e integruar në një smartfon komercial.

Grimcat e rrezes së dritës lela lëvizin me shpejtësi të lartë si shpejtësia futuriste 5G.

Figura të vogla videosh të Time Square në Nju Jork, Golden Gate Bridge në San Françisko, kullës Eifel në Paris, Hong Kongut dhe Çikagos në të majtë, dhe një ikonë ngarkimi në të djathtë për të treguar shpejtësinë HyperFast të shkarkimit me 5G.
Fotot dhe videot janë vendosur ngjeshur si aplikacioni i galerisë, dhe pjesa e sipërme është e turbullt sikur të ishte duke lëvizur me shpejtësi lart.
Deklaratë

Kërkon lidhje optimale 5G.

Shërbimet 5G mbështeten vetëm në vendet që kanë 5G në shtetet ku është instaluar 5G.

Shpejtësia e vërtetë mund të ndryshojë sipas vendit, rrjetit, mjedisit të përdoruesit dhe faktorëve të tjerë.

S PEN

Prezantojmë S Pen të parë për serinë Galaxy S.
Saktësi në majat e gishtave tuaj

Tani me Galaxy S21 Ultra 5G mund të përdorni S Pen të famshëm për të vendosur tranzicione, për të prerë regjistrimet, për të shtuar muzikë dhe për të krijuar kryeveprën tuaj.

Një person që mban në dorë Galaxy S21 Ultra kontrollon të gjithë radhën e videove që shfaqen me figura të vogla në fund. Ai ose ajo e lëviz një skenë nga pjesa e pasme në pjesën përpara të kohështrirjes duke përdorur S Pen dhe më pas e luan, duke treguar se si mund të modifikohen me saktësi videot duke përdorur S Pen.

Foto nga afër e një S Pen të zi mbi sfond të zi.
Pjata të zbukuruara me perime, gaforre dhe peshk.

S PEN

Prezantojmë S Pen të parë për serinë Galaxy S.
Saktësi në majat e gishtave tuaj

Tani me Galaxy S21 Ultra 5G mund të përdorni S Pen të famshëm për të vendosur tranzicione, për të prerë regjistrimet, për të shtuar muzikë dhe për të krijuar kryeveprën tuaj.

Një person që mban në dorë Galaxy S21 Ultra kontrollon të gjithë radhën e videove që shfaqen me figura të vogla në fund. Ai ose ajo e lëviz një skenë nga pjesa e pasme në pjesën përpara të kohështrirjes duke përdorur S Pen dhe më pas e luan, duke treguar se si mund të modifikohen me saktësi videot duke përdorur S Pen.

Foto mbi supa e një personi që modifikon video në Galaxy S21 Ultra duke përdorur Samsung S Pen.
Foto nga afër e një S Pen të zi mbi sfond të zi.
Deklaratë

S Pen shitet veçmas.

S Pen është i disponueshëm vetëm për Galaxy S21 Ultra 5G.

UX/UI i vërtetë mund të jetë ndryshe.

BUDS PRO

Hapni eksperiencën tuaj në nivele të tjera

Lidhni pa vështirësi Buds Pro me telefonat dhe tabletat tuaja Galaxy, dhe integroni të gjitha aftësitë e tyre në një ekosistem intuitiv.

Një kasë karikimi Galaxy Buds Pro e zezë hapet dhe një çift kufjesh Samsung Galaxy Buds Pro të zeza dalin nga kasa. Pasi rrotullohen në ajër, kthehen përsëri në kasë.

Foto e prerë e Galaxy Buds Pro.

Një studio profesionale në veshin tuaj

Provoni cilësinë profesionale të tingullit në Buds Pro me altoparlantët 2-drejtimësh.
Tani, ANC inteligjent i tyre bllokon zhurmën kur është i aktivizuar dhe çaktivizohet kur bisedoni.

Një çift Galaxy Buds Pro të zeza janë vendosur vertikalisht njëri mbi tjetrin mbi kasë.

Filmoni si profesionist

Kapni tingujt superiorë me mikrofonin e brendshëm të Buds Pro dhe regjistroni audio të sinkronizuar me Galaxy S21 Ultra 5G për video të nivelit profesional.

Një foto profili e një vajze me një Samsung Galaxy Buds Pro të zezë në vesh.
Foto nga afër e sipërfaqes së jashtme të një kufjeje të majtë Galaxy Buds Pro.

BUDS PRO

Hapni eksperiencën tuaj në nivele të tjera

Lidhni pa vështirësi Buds Pro me telefonat dhe tabletat tuaja Galaxy, dhe integroni të gjitha aftësitë e tyre në një ekosistem intuitiv.

Një kasë karikimi Galaxy Buds Pro e zezë hapet dhe një çift kufjesh Samsung Galaxy Buds Pro të zeza dalin nga kasa. Pasi rrotullohen në ajër, kthehen përsëri në kasë.

Një studio profesionale në veshin tuaj

Provoni cilësinë profesionale të tingullit në Buds Pro me altoparlantët 2-drejtimësh.
Tani, ANC inteligjent i tyre bllokon zhurmën kur është i aktivizuar dhe çaktivizohet kur bisedoni.

Një çift Galaxy Buds Pro të zeza janë vendosur vertikalisht njëri mbi tjetrin mbi kasë.

Filmoni si profesionist

Kapni tingujt superiorë me mikrofonin e brendshëm të Buds Pro dhe regjistroni audio të sinkronizuar me Galaxy S21 Ultra 5G për video të nivelit profesional.

Një foto profili e një vajze me një Samsung Galaxy Buds Pro të zezë në vesh.
Foto nga afër e sipërfaqes së jashtme të një kufjeje të majtë Galaxy Buds Pro.
Deklaratë

Buds Pro shiten veçmas.

Disponueshmëria e ngjyrave ndryshon sipas shtetit, rrjetit dhe faktorëve të tjerë.

C C

Drag in any direction to explore all Galaxy S21 Ultra 5G features.

Click to zoom in or out of the feature gallery.