24" Monitor FHD me dizajn super të hollë

LS24F356FHUXEN
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

16:9

Raporti i pamjes

250cd/m2

Ndriçimi (Tipik)

1000:1(Tip.), 700:1(Min)

Statika e raportit të kontrastit

1920 x 1080

Rezolucioni

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe elegant, dizajn kontemporan

• Panel super i hollë: Me një hollësi të pabesueshme 10mm — aq i hollë sa një majë stilolapsi — paneli i gjithë në një është më shumë se dy herë i hollë sesa monitorët standardë.• Panel i pasmë me motiv: Motivi horizontal në panelin e pasmë siguron një finiturë elegante, kontemporane.

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe elegant, dizajn kontemporan

Lojë pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Duke sinkronizuar në mënyrë dinamike nivelin e rifreskimit të ekranit me nivelin e kuadrit të imazheve, AMD FreeSync minimizon ndërprerjet dhe siguron lojë pa të meta dhe të patrazuar• Regjimi i lojërave: Duke optimizuar në çast ngjyrat dhe kontrastin e ekranit për lojëra, Regjimi i lojës siguron se shihni çdo skenë të lojës në më të mirën* AMD FreeSync është i disponueshëm vetëm për 24 inç, 27 inç

Lojë pa të meta dhe e patrazuar me AMD FreeSync

Optimizuar për rehati të shikimit

• Modaliteti i Ruajtjes të syve: Duke pakësuar emetimet e dritës blu — që stimulojnë retinën më shumë sesa gjatësitë e tjera të valës së ngjyrave — Regjimi i ruajtjes së syve pakëson lodhjen e syve dhe siguron një përvojë më të rehatshme të shikimit• Pa dridhje: Teknologjia Pa dridhje e Samsung minimizon dridhjen shpërqendruese të ekranit për t’ju lejuar që të punoni dhe të luani më gjatë në rehati më të madhe

Optimizuar për rehati të shikimit

Kënd ekstra i gjerë shikimi për shikimin e përsosur nga kudo

• Kënd ekstra i gjerë i shikimit 178 gradë: Një kënd i zgjeruar i shikimit 178 gradë vertikalisht dhe horizontalisht siguron një imazh të qartë nga kudo që jeni duke parë • Pavarësisht nëse uleni për t’u çlodhur ose mblidhni miq, këndi më i gjerë i shikimit do të thotë se të gjithë i gëzohen shikimit të përsosur nga çdo pozicion

Kënd ekstra i gjerë shikimi për shikimin e përsosur nga kudo

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor

• Në cilësimin Automatik, teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung rrjedhshëm rregullon shkëlqimin mbështetur në ndriçimin e të zezave të ekranit për të pakësuar konsumin e energjisë me deri në 10%*• Shkëlqimi i ekranit gjithashtu mund të vendoset në mënyrë manuale në 25% ose 50% të maksimumit * Mbështetur në analizën e brendshme

Teknologjia e kursimit ekologjik e Samsung pakëson konsumin e energjisë dhe ndikimin mjedisor
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Tip.), 700:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920 x 1080 Rezolucioni
  • 4 (GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.