32" Monitor për lojra QLED me lojra më të pasura dhe të qarta

LC32HG70QQUXEN
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Ngjyra të ripërkufizuara si asnjëherë më parë

Përcaktoni përvojën tuaj të lojrave

Detaje mahnitëse në shikimin më të gjërë

Detaje mahnitëse në shikimin më të gjërë

I lakuar për t’ju tërhequr

I lakuar për t’ju tërhequr

1800R

Harkimi i ekranit

Një realitet i ri me detaje të përsosura.

Shtoni përvojën më të mirë vizive tek makineria juaj e lojës me monitorin e parë në botë QLED për lojra, një përzierje inovative e HDR dhe teknologjisë së re të Samsung me pika kuantum metalike.

Një realitet i ri me detaje të përsosura.

Përjetoni Monitorin e lojrave QLED

Monitori i parë në botë i lojrave HDR QLED

Përjetoni Monitorin e lojrave QLED

Ngjyra të ripërkufizuara si asnjëherë më parë

Pika e re Kuantum metalike

QLED i Samsung jep ngjyra më të pastra, më të shndritshme dhe më të gjalla — sidomos të kuqet dhe jeshilet — sesa monitorët tradicionalë. Dhe teknologjia e re QD Metalike e Samsung siguron ngjyra që zgjasin më shumë, më natyrale, pavarësisht nëse jeni duke luajtur ose punuar me aplikacione ku saktësia e ngjyrës është e rëndësishme.

Ngjyra të ripërkufizuara si asnjëherë më parë

Të zeza të errëta, drita të shkëlqyera

Sferë e lartë dinamike

Monitori i lojrave QLED CHG70 është i pari i llojit të tij që vjen me ndihmë për HDR që jep një sferë më të madhe të niveleve të ndriçimit. I paraqet zonat e errëta më të errëta dhe zonat e shndritshme më të shndritshme në mënyra të tilla saqë imazhet shfaqen me aq shumë detaje sa synonin krijuesit e lojës.

Të zeza të errëta, drita të shkëlqyera

Për cilësinë e imazheve të përgjithshme (JO cilësi HDR të imazhit), zgjidhni Regjimin profesional në menunë OSD. Përmirësoni softuerin për të lejuar përdorimin e Ekrani HDR VESA. (Pas qershorit 2018) Ju lutemi referojuni Manualit të përdoruesit për më shumë hollësi.

Detaje mahnitëse në shikimin më të gjërë

Rezolucioni WQHD

Me një dëndësi të pikselave afërsisht 1.7 herë më të lartë sesa Full HD, CHG70 jep skena dhe personazhe të lojrave me detaje mahnitëse, duke ju dhënë një pamje panoramike të të gjithë fushë-betejës, në mënyrë që të mund të shihni armikun tuaj ndërsa ju afrohet në mënyrë tinzare nga ndonjë cep.

Detaje mahnitëse në shikimin më të gjërë

I lakuar për t’ju tërhequr

Kurbatura 1,800R

I krijuar për të përmbushur nevojat tuaja të përditshme të lojrave, CHG70 paraqet një kurbaturë 1,800R që drejton industrinë që u jep ndjenjën se jeni duke u tërhequr dhe duke u përfshirë në botën tuaj të lojrave, ashtu si mënyra sesi një ekran IMAX përfshin auditorin në një film.

I lakuar për t’ju tërhequr

Luajtje e pandërprerë, pa të meta

Niveli i rifreskimit 144Hz

Niveli i shpejtë i rifreskimit të ekranit 144Hz minimizon vonesën e imazhit dhe turbullimin e lëvizjes për lojën e patrazuar, ndërsa cilësimet miqësore ndaj përdoruesit 60Hz/120Hz ju lejojnë të optimizoni performancën e monitorit me shfaqjen në ekran, pa u dashur që t’a bëni atë çdo herë në menunë e cilësimeve të ekranit.

Luajtje e pandërprerë, pa të meta

Hidhni dritë në ngazëllimin e lojrave

Ndriçimi i arenës

Ndriçimi i arenës së CHG70 projekton një shfaqje me dritë vezulluese në një mur pas monitorit, duke shtuar një atmosferë ekstra në lojën tuaj.

Hidhni dritë në ngazëllimin e lojrave

Merrni emocionet reale të lojës

Tabela OSD

Me menunë e tabelës OSD të Samsung të krijuar në mënyrë optimale për ata që luajnë, mund të keni një pamje të plotë të cilësimeve kryesore të lojës me një shikim dhe të përdorni tastet për kalimin shkurt për të ndryshuar cilësimet në mënyrën që i dëshironi. Konfiguroni këtë fitues të Çmimit të dizajnit të mirë dhe futuni menjëherë në lojë.

Merrni emocionet reale të lojës

Optimizuar për çdo zhanër të lojrave

Modalitete të lojrave të shumta

Krijuar në bashkëpunim me Ekipin e Galaxy Samsung, fituesi i gjysmë-finales në Kampionatin Botëror LOL 2016, regjimet e lojrave të ekranit të kalibruar nga fabrika të CHG70 në çast optimizojnë nivelet gama të të zezës, raportet e kontrastit, cilësimet e mprehtësisë dhe vlerave të ngjyrës për çdo zhanra të lojrave, pavarësisht nëse është FPS, RTS, RPG, ose AOS.

Optimizuar për çdo zhanër të lojrave

Pozicionim i saktë, i qëndrueshëm

Mbajtësja me dy mentesha

Mbajtësa e fortë me dy mentesha, e krijuar për lojrat që kërkojnë më shumë, ju jep kontroll të saktë sesi t’a poziciononi panelin e ekranit — për avantazhin fitues në çdo garë në ekran. Gjithashtu tregon një dizajn miqësor ndaj atyre që luajnë dhe siguron një vend të leverdisshëm për të varur kufjet tuaja kur nuk janë në përdorim

Pozicionim i saktë, i qëndrueshëm
  • Për imazhe optimale në ekran, shkëlqimi mund të rregullohet në regjimin Freesync në varësi të përmbajtjes së informacionit.

Priza të shumta në punë

CHG70 ka një Prizë të ekranit dhe 2 priza HDMI, duke siguruar një ndërfaqe të lidhjeve të shumta që ju lejon të lidheni me kompjuterë, pajisje të lojrave, monitorë shtesë dhe pajisje të tjera me lehtësi, e gjithë për të përmbushur nevojat tuaja të shumta.

Priza të shumta në punë
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 350cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3000:1(Tip),2400:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 2,560 x 1,440 Rezolucioni
  • 1(MPRT) Koha e reagimit

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.