32" Monitor i lakuar për lojra me shpejtësi rifreskimi 144hz dhe AMD FreeSync

LC32JG53FDUXEN
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

I lakuar për t’ju përshirë

Ekran i harkuar

Rifreskim i shpejtë 144 Hz

Rifreskim i shpejtë 144 Hz

Regjime të shumta të shfaqjes

Regjimi Lojës

1800R

Harkimi i ekranit

Shikim më i gjërë. Lojë fituese.

Shikim më i gjërë. Lojë fituese.

I lakuar për t’ju përshirë

Duke paraqitur ekranin 1800R të Samsung që drejton industrinë, CJG5F lakohet rreth fushës tuaj të shikimit për t’ju përfshirë në të gjitha veprimet e lojës në ekran.

I lakuar për t’ju përshirë

Rifreskim i shpejtë 144 Hz

Niveli i shpejtë i rifreskimit 144 Hz minimizon vonesën e imazhit dhe turbullimin e lëvizjes për lojën e patrazuar. Cilësimet 60Hz/120 Hz miqësore ndaj përdoruesit ju lejojnë të optimizoni shpejt performancën përmes shfaqjes në ekran pa u dashur të përdorni menunë e konfigurimit të ekranit.

Rifreskim i shpejtë 144 Hz

Regjime të shumta të shfaqjes

Regjimi i lojës në çast optimizon nivelet gama të së zezës, raportet e kontrastit, cilësimet e mprehtësisë dhe vlerave të ngjyrave për çdo zhanër të lojës ose filmit.

Regjime të shumta të shfaqjes

Stili i lojrave UI

Menuja OSD në ekran ju jep një pamje të përgjithshme në çast të cilësimeve kryesore. Me fituesin e Çmimit Dizajn i Mirë jeni gjithnjë nën kontroll.

Stili i lojrave UI

Të zeza më të thella

Teknologjia e panelit VA të Samsung siguron një raport të kontrastit 3000:1 që jep të zeza më të thella, të bardha më të shkëlqyeshme dhe ngjyra më të pasura për skena më të qarta, më të gjalla të filmave dhe lojrave.

Të zeza më të thella

AMD FreeSync

AMD FreeSync sinkronizon nivelet e rifreskimit të kartës tuaj të grafikëve dhe CJG53F për të minimizuar grisjen e imazhit dhe ngecjen. Kalimi i patrazuar ndërmjet kuadrove të imazhit siguron lojra dhe shikimin e videove pa probleme për shikim të pandërprerë.

AMD FreeSync
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3,000:1(Tip) Statika e raportit të kontrastit
  • 1,920 x 1,080 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.