27" Monitor i harkuar me përvojën e thellë të shikimit

LC27H580FDUXEN
Madhësi 27"

The item is in the cart.

Totalisht mbresëlënës

Totalisht mbresëlënës

Harkuar për komoditet

Harkuar për komoditet

Krijuar me harkim

Krijuar me harkim

1800R

Harkimi i ekranit

Totalisht mbresëlënës

Harkim 1800

Projektuar për ta mbështjellë fushën tuaj të pamjes dhe për t'ju tërhequr më në thellësi në filmin apo lojën në ekran, ekrani i harkuar lider në industri 1800R i Samsung ofron një përvojë shikimi vërtet mbresëlënëse.

Totalisht mbresëlënës

Paraqitje më e mirë e ngjyrave

Teknologjia e Active Crystal Color e Samsung, me renderimin e përmirësuar të ngjyrës së kuqe dhe të gjelbër në veçanti, jep një spektër më të gjerë ngjyrash se monitorët standart. Ngjyrat më të pasura dhe më të gjalla krijojnë një cilësi figure të gjallë që përmirëson përvojën tuaj të shikimit.

Paraqitje më e mirë e ngjyrave

Pamje më e qartë në lojëra

AMD Freesync

Me teknologjinë AMD FreeSync ju do të shijoni lojëra më të qarta në çdo lloj aksioni. Dhe regjimi i lojës ju lejon të zgjidhni me lehtësi cilësimet e ekranit të optimizuara për zhanre të ndryshme lojërash për të mundësuar që t'i shikoni me më shumë detaje zonat më të errëta në skenat e lojës.

Pamje më e qartë në lojëra

E zezë më e thellë

Raporti i kontrastit 3000:1

Teknologjia VA e avancuar e panelit të Samsung minimizon rrjedhjet nëpër ekran, edhe në kënde, si dhe jep një raport kontrasti 3000:1 për të zezë më të thellë dhe të bardhë më të fortë në skenat më të errëta dhe më të ndritshme.

E zezë më e thellë

Krijuar me harkim

Panelet e CH580, si përpara ashtu edhe prapa, janë të krijuara në harkim dhe të veshura me finiturë të zezë në blu dhe të ndritshme. Ekrani i tij i projektuar në mënyrë fantastike pa kornizë në tre anë përmirëson tërheqjen vizuale, duke i tërhequr sytë tuaj thellë në harkimin e vet.

Krijuar me harkim

Përdorim i disa portave

Portat HDMI, DP dhe D-sub ofrojnë ndërfaqe lidhjeje me performancë të lartë që ju lejon të të lidhni kompjuterë, konsola loje, monitorë shtesë dhe pajisje të tjera me lehtësi, të gjitha për të plotësuar nevojat tuaja për kryerjen e shumë detyrave.

Përdorim i disa portave
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250 Ndriçimi (Tipik)
  • 3000:1(Typ.) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920x1080 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.