32" Monitor I harkuar me pika Kuantike dhe rezolucion WQHD

LC32H711QEUXEN
Ngjyra E bardhëE bardhë

The item is in the cart.

Ngjyra të gjalla. Të ripërkufizuara.

Pika Kuantum

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

WQHD

Përfshirje e plotë

Përfshirje e plotë

1800R

Harkimi i ekranit

Përjetoni monitorin e lakuar me pika Kuantum

Kurba më e mirë. Shprehje e pabesueshme e ngjyrave.

Përjetoni monitorin e lakuar me pika Kuantum

Ngjyra të gjalla. Të ripërkufizuara.

Pika Kuantum

Ekrani me Pika Kuantum i përparuar i Samsung jep ngjyra më të pasura, më të gjalla duke u dhënë jetë filmave, transmetimeve sportive, lojërave të transmetuara drejtpërdrejt dhe më shumë. Grimcat e gjysmë-përçuesit me shumë shtresa sigurojnë cilësinë afat-gjatë të imazhit ndërsa teknologjia unike pa kadmium e Samsung nuk dëmton mjedisin

Ngjyra të gjalla. Të ripërkufizuara.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Rezolucioni WQHD

Me dendësinë e pikselit deri në 1.7 herë të Full HD, WQHD jo vetëm që jep imazhe jashtëzakonisht të detajuara, mjaft të mprehta — krijon gjithashtu një hapësirë më të gjerë pune që ju lejon të shihni më shumë nga dokumentet dhe faqet në internet në ekran me më pak kalime dhe zmadhime.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Përfshirje e plotë

Kurbaturë 1800

I krijuar për t’u shtrirë rreth fushës tuaj të shikimit dhe për t’ju tërhequr më thellë në filmin dhe veprimin e lojërave në ekran, ekrani i lakuar drejtues i industrisë 1800R i Samsung jep një përvojë me të vërtetë përfshirëse të shikimit.

Përfshirje e plotë

Lojë e patrazuar

AMD Freesync

Me teknologjinë AMD FreeSync do të gëzoni lojë pa të meta, të patrazuar në çdo lloj veprimi. Dhe Regjimi i lojës ju lejon të zgjidhni pa mundim cilësimet e ekranit të optimizuara për zhanre të ndryshme të lojërave për të siguruar se shihni zona më të errëta me më shumë detaje në skenat e lojës.

Lojë e patrazuar

Të zeza më të thella

Raporti i kontrastit 3000:1

Teknologjia e përparuar e panelit VA të Samsung minimizon rrjedhjen e dritës gjatë gjithë ekranit, edhe tek cepat, dhe jep një raport të kontrastit 3000:1 për të zeza më të thella dhe të bardha më të shkëlqyeshme në skenat më të errëta dhe më të shndritshme.

Të zeza më të thella
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 300cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3,000:1(Tip.) Statika e raportit të kontrastit
  • 2,560 x 1,440 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.