Përsosmëri në punë dhe lojë

Duke shfaqur më shumë përmbajtje, duke vendosur imazhe më të mprehta dhe duke paraqitur teknologjitë me rezolucion të lartë, monitorët me rezolucion të lartë të Samsung janë zgjidhja e përsosur për pothuajse çdo përdorim. Nga zbatimet profesionale tek kryerja e shumë detyrave dhe lojrat, lejoni që rezolucioni i lartë të përmirësojë rendimentin tuaj.

Ekziston një monitor në tryezën e dhomës dhe sporti i rugby tregohen në ekranin e monitorit. Burri është duke parë me vëmendje monitorin, dhe në tavolinë ka tableta, telefona celularë, kufje, mause, tastiera, kamera, bimë në vazo dhe libra.

Pse të zgjidhni rezolucionin e lartë?

Më shumë përmbajtje në ekran, qartësi më e lartë

Monitorët tanë WQHD kanë rezolucion me dëndësi pikseli 2.25 herë më të lartë se sa Full HD. Seria UHD sport ka dëndësi pikseli 4 herë më të lartë se sa Full HD. Qartësia më e lartë nuk është përfitimi i vetëm i rezolucionit të lartë: do të keni më shumë përmbajtje në ekran në një monitor me rezolucion më të lartë.

Ka një imazh të liqeneve natyrale në ekran. Rezolucioni i ekranit ndryshon rendin e FHD-WQHD-UHD, duke bërë të mundur të shohësh një gamë më të gjerë nga një ekran.
Ka një imazh të liqeneve natyrale në ekran. Rezolucioni i ekranit ndryshon rendin e FHD-WQHD-UHD, duke bërë të mundur të shohësh një gamë më të gjerë nga një ekran.

Efiçencë më e lartë

Rezolucioni i lartë do të thotë jo vetëm imazhe të mprehta, por edhe më shumë përmbajtje në të njëjtën kohë. Sa më i lartë rezolucioni, aq më shumë mund t’a shikoni përmbajtjen tuaj në tërësinë e saj të pandërprerë. Punoni në skedarët Excel dhe shfletoni përmbajtjen e internetit me më pak lëvizje. Photoshop dhe redaktimi bëhen më të lehta me zmadhim më të vogël.

Në ekran, ekziston një instrument i ekranit që redakton imazhin e një fëmije në një kopsht lulesh. Rezolucioni i ekranit ndryshon rendin e FHD-WQHD-UHD, duke bërë të mundur të shohësh një gamë më të gjerë nga një ekran.
Në ekran, ekziston një instrument i ekranit që redakton imazhin e një fëmije në një kopsht lulesh. Rezolucioni i ekranit ndryshon rendin e FHD-WQHD-UHD, duke bërë të mundur të shohësh një gamë më të gjerë nga një ekran.

Rezolucioni i lartë është minimumi i ri

Përmbatjet 4k janë të kudo-gjendura. Fotografitë dhe videot e bëra me smartphonë janë të gjitha në UHD, dhe shërbimet e internetit si Netflix i cili transmeton filma në UHD. Shumë nga lojrat që luajmë janë në UHD. Gëzoni të gjitha këto përmbajtje më mirë në një monitor të rezolucionit të lartë dhe më mirë akoma në një monitor të Samsung me rezolucion të lartë.

Mësoni si të kënaqeni më mirë me përmbajtjen 4K me një ekran të Samsung me rezolucion të lartë. Shumë imazhe të përmbajtjes janë konfiguruar që të shfaqen në ekran, siç janë filmat dhe lojrat me celular.

Përsosmëri në inovacion

Monitorët me rezolucion të lartë Samsung paraqesin risi përfshirë këtu edhe teknologjinë e re të pikave kuantike. Duke mbështetur një gamë më të gjerë ngjyrash sesa teknologjitë konvencionale të imazhit, ekranet e Samsung Quantum Dot ju lejojnë të shijoni imazhe më natyrale dhe më të gjalla.

Rezolucioni i lartë plotëson strukturën e imët të imazhit

Monitorët Samsung me rezolucion të lartë kanë diçka tjetër përveç rezolucionit. Është teknologjia e pikave kuantike. Paraqitur në pikat kuantike me madhësi nanoskopike, ngjyrat janë jashtëzakonisht realiste dhe të gjalla dhe detajet janë më të mprehta.

Ky imazh tregon fishekzjarre përkundër sfondit të pamjes së natës të strukturës së imazhit që përshkruan teknologjinë e pikave kuantike. Gjithashtu shkruan tekst që tregon një krahasim të rezolucionit të lartë standart dhe QLED me rezolucion të lartë.
Kjo video përfaqëson teknikën Quantum Dot. Mbështetësit e ekranit krijohen pasi ekrani është kombinuar me Panelin e Quantum Dot. Ekrani ndahet në "Rezolucion të lartë" me cilësi të ulët dhe QLED rezolucion i lartë me cilësi të lartë dhe pastaj shtrih

Çfarë ka në një emër të besueshëm?

Udhëheqja e Samsung në fushën e ekraneve është ndërtuar mbi besimin e nderuar me kohë për shkak të përvojës që klientët tanë kanë me monitorët tanë. Është e arsyeshme se dëshironi që blerja e një monitori me rezolucionin e lartë më të mirë të jetë në Samsung.

Ky imazh shpjegon besueshmërinë e monitorit të Samsung. Historia e Monitorëve të Samsung dhe monitori vjetor janë shfaqur dhe imazhi i monitorit të 2017-tës është shfaqur më i madh. Në 1981, gjenerata e parë e ekranit monokromatik monitori adapto. Në 1997, Ekrani i Parë Botëror TFT-LCD. Në 2002, Vendosja e Parë e Dyfishtë në Botë. Në 2003, Ngjyrimi i Parë Botëror (ToC). Në 2011, Monitori i Stacionit të Parë Qëndror Botëror. Në 2012, u Prezantua Monitori Profesional. Në  2014, Monitori i Parë në Botë i Harkuar. Në 2017, Monitori Profesional Super Ultra i Gjerë 49inç 32:9.

Zgjedhja Nr. 1

Samsung ka qëndruar si prodhuesi më i zgjedhur në botë i monitorëve UHD për katër vite me radhë që më 2014.

Si një imazh që përshkruan monitorin më të përzgjedhur Samsung ue590, ud590 në tregun definicion-ultra-i lartë për katër vjet me rradhë, Nr. 1 shkruan me zë të lartë dhe tregon dy monitorë të mëdhenj. Në 2014 UD590. Në 2015 UD590, UE590. Në 2016 UD590, UE590, Në UD590, UE590

* Burimi: gfk gusht 2017, Përsa u përket shitjeve të njësive dhe të ardhurave

Përsosmëri në komoditet

Modaliteti ynë i Ruajtjes të Syve zvogëlon lodhjen e syve dhe krijon një përvojë më të rehatshme shikimi. Opsioni i rregullimit të lartësisë, përkuljes, pjerrësisë dhe kthyeshmërisë ju lejojnë pozicionimin e ekraneve në mënyrë optimale për të minimizuar tendosjen e qafës kur uleni në ekranin tuaj për periudha të gjata.

Përsosmëri në shpejtësi

Monitorët me rezolucion të lartë të Samsung shfaqin një kohë përgjigje të shpejtë prej 1ms (MPRT) dhe një normë rifreskimi të ekranit prej 144Hz për turbullimin minimale të lëvizjes dhe gjithashtu tranzicion të qetë të skenave. Përveç kësaj, absolutisht do të shijoni shfletim më të lehtë të internetit dhe shikimin e përmbajtjes së videove.

Një kohë përgjigje super e shpejtë siguron lëvizje të pandërprerë dhe tranzicion të butë.

Koha e përgjigjes prej 1ms të monitorit të Samsung tregohet në ekranin krahasues me monitorin e përgjithshëm. Koha korresponduese tregohet duke përdorur imazhin e çiklistit. Shënimi i tekstit është shkruar si Monitor Konvencional dhe si një Monitor Samsung CHG 70.
* Disa monitorë nuk kanë të gjitha tiparet e renditura.

Përsosmëri në Lidhje

Monitorët me rezolucion të lartë Samsung që kanë portat USB të tipit C janë shumë-funksionale. Ata mund të funksionojnë si lidhje me kompjuterë që shfaqin dhe karikojnë pajisjet, dhe janë të pajisur me modalitetet DP, Mini DP dhe USB.

Me USBTipi-C që bën gjithshka, mund të transmetoni energji, të dhëna dhe sinjale të ekranit midis pajisjeve.

Ky imazh përshkruan tipin USB C, i cili përshkruan terminalin USB Tipi-C që vjen nga monitori që shtrihet në kopjuterin portativ deri në të Dhënat, sinjali DP dhe Korrenti dhe gjithashtu shfaqet në tekst në të njëjtën kohë.
* Disa monitorë nuk kanë të gjitha tiparet e renditura.

Përsosmëri në Multitasking

Duke siguruar hapësirë më të madhe të ekranit sesa ekranet Full HD, monitorët me rezolucion të lartë janë zgjedhja ideale për shumë funksione. Funksioni Picture-By-Picture (Imazh-Pas-Imazhi), Picture-In-Picture (Imazh-Në-Imazh) dhe Easy Setting Box (Kutia e Thjeshtë e Konfigurimit) i Samsung mundësojnë shikimin dhe menaxhimin e hapësirave të shumta të punës në një çast.

21:9 Ekran i Gjerë

Ekran i harkuar shumë i gjerë lejon më shumë hapësirë në ekran për idetë e mëdha pa bezdisjen e vendosjes së monitorëve të dyfishtë. Mund të përjetoni me të vërtetë kryerjen e shumë detyrave në një monitor të vetëm pa probleme.

Ttregon një përshkrim të monitorit me gjerësi të gjerë që ju jep përvojën të përdorni dy monitorë si një. Në të majtë janë dy monitorë të përgjithshëm dhe një shënim teksti i Monitorit Konvencional të Dyfishtë, në të djathtë janë Imazhet dhe Teksti i Monitorit Samsung CH89.

Imazh-Pas-Imazhi

Ekrani juaj shumë-funksional krani shumë-funksional juaj bëhet gjithnjë e më i mirë me funksionin Imazh-Pas-Imazhi që lidh dy burime të ndryshme hyrëse.

Imazhi që përshkruan funksionin Imazh-Pas-Imazhi, i cili lidh dy burime të ndryshme të hyrjes. Në të majtë është një tekst që shënon lidhjen ndërmjet kompjuterit portativ dhe HDMI dhe në të djathtë është një tekst që shënon lidhjen midis kompjuterit dhe DP.

Kutia e Konfigurimit të Thjeshtë

Organizoni dritaret me Kutinë e Konfigurimit të Thjeshtë duke e ndarë ekranin tuaj në ndarje më të vogla.

Imazhi përshkruan programin e Kutisë së Thjeshtë të Konfigurimit  që mund të përdoret për ndarjen e ekraneve të shumëfishta. Në të majtë shkruhet Kutia e Thjeshtë e Konfigurimit.

Linja e produkteve e monitorëve me rezolucion të lartë

Ky është një imazh që tregon rishikimin dhe vlerësimet për Monitorin Samsung. Në organizatën Trusted Reviews, modelet e UE 850 morën 4.5 yje, në Digital Treats Educational's Choice, modeli CF791 mori 4.5 yje dhe tek eksperti i Rishikimit modeli CF791 mori.

Rishiko

"Samsung ka tejkaluar veten me CF791, i cili është një monitor që nuk doni t’a lini tj’u kalojë" - prirjet dixhitale

Imazhi që tregon teknologjinë e Monitorit Samsung me Definicion të Lartë të vlerësuar me çmime. Vlerësimi i Çertifikimit TUV 1500R dhe vlerësimi final i çmimit Idea 2017.

Çmimet

Monitorët e harkuar të televizionit me rezolucion të lartë Samsung u vlerësuan për dizajnin e tyre të lakuar të inovacionit dhe teknologjinë e shikimit të thellë.