24" Monitor për lojëra FHD me kohë të shpejtë të reagimit 1ms dhe regjimit të Lojrave

LS24D330HSX/EN
Madhësi 24"

The item is in the cart.

16:9

Raporti i pamjes

250cd/m2

Ndriçimi (Tipik)

1000:1(Tip), 600:1(Min)

Statika e raportit të kontrastit

1920 x 1080

Rezolucioni

Kohë e reagimit super e shpejtë 1ms!

Monitori juaj Samsung mund të trajtojë të gjithë ngazëllimin e filmave me aksion, lojrave dhe sporteve lehtësisht falë një kohe më të shpejtë të reagimit prej 1-milisekond. Mund të shihni edhe lëvizjet më të shpejta në ekran qartë dhe pa trazim pa ndonjë turbullim, tronditje ose dublim të lëvizjeve. Nuk ka asnjë vonesë gjatë lojrave, kështu që nuk do t’ju zhgënjejë në një moment vendimtar.

Kohë e reagimit super e shpejtë 1ms!

Përjetoni të zeza më të errëta me regjimin e Lojrave

Duke optimizuar në çast ngjyrat dhe kontrastin e ekranit për lojra, Regjimi i lojrave siguron se shihni skenat e lojës në nivelin më të mirë të tyre.

Përjetoni të zeza më të errëta me regjimin e Lojrave

Jepuni rehati syve tuaj me Pa dridhje

Teknologjia Pa dridhje mbron sytë tuaj nga lodhja e vazhdueshme e shkaktuar nga skenat me dridhje në monitorë tradicionalë, kështu që mund të punoni dhe të gëzoni leximin, luajtjen e lojrave, shikimin e filmave dhe redaktimin e fotografive për më gjatë pa lodhje të syve. Gëzoni një përvojë më të këndshme, përfshirëse vizive Pa dridhje.

Jepuni rehati syve tuaj me Pa dridhje

Kurseni energji dhe mbroni mjedisin me këtë monitor miqësor ndaj mjedisit

• Kursimi ekologjik plus: Teknologjia e kursimit ekologjik pakëson shkëlqimin e ekranit për efektshmëri të rritur të energjisë. Përveç dy cilësimeve standarte manuale (Minimumi në 25% dhe Maksimumi në 50% tani ka një Cilësim automatik krejt të ri që pakëson energjinë deri në rreth 10%*, mbështetur në ndriçimin e pjesëve të zeza të ekranit. Shkëlqimi i ekranit kalon rrjedhshëm ndërsa kursen energji në të njëjtën kohë.• Pa PVC: Mekanizmat dhe qarqet e monitorit janë ndërtuar pa PVC**, duke bërë një pajisje miqësore ndaj mjedisit, duke pakësuar ndikimin mjedisor.* Mbështetur në analizat e brendshme** Disa kabllo përmbajnë PVC

Kurseni energji dhe mbroni mjedisin me këtë monitor miqësor ndaj mjedisit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Tip), 600:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920 x 1080 Rezolucioni
  • 1 (GTG) Koha e reagimit
  • 170°/160° Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.