24" Monitor FHD me dizajn ultra të hollë

LS24F350FHUXEN
Madhësi 24"
Na vjen keq! Ky produkt nuk është më i disponueshëm

The item is in the cart.

HDMI input

HDMI input

16:9

Raporti i pamjes

250cd/m2

Ndriçimi (Tipik)

1000:1(Tip.), 700:1(Min)

Statika e raportit të kontrastit

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe dizajn modern bashkëkohor

• Panel jashtëzakonisht i hollë: Me trashësi prej vetëm 10 mm - i hollë sa një stilolaps - paneli një-pjesësh është më shumë se dyfish më i hollë se ekranet standarde të kompanisë Samsung
• Mbështetëse rrumbullake e thjeshtë: Mbështetësja rrumbullake e thjeshtë plotëson pamjen elegante të panelit të hollë
• Paneli i pasmë me ngjyra: Ngjyrat horizontale në panelin e pasmë i japin një finiturë moderne dhe bashkëkohore

Incredibly slim profile and stylish, contemporary design

Luajtje e lehtë e përsosur me AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Me sinkronizimin dinamik të shpejtësisë së rifreskimit të ekranit me një numër kuadrosh në sekondë të përmbajtjes, AMD FreeSync minimizon prerjet dhe mundëson luajtje shumë të lehtë e të përsosur të video-lojërave
• Regjimi për lojërat: Me optimizim momental të ngjyrave të ekranit dhe të kontrastit për video-lojëra për t'ju mundësuar të përjetoni çdo skenë sa më shumë

Besprekorno glatko igranje uz AMD FreeSync

I optimizuar për komoditet gjatë shikimit

I optimizuar për komoditet gjatë shikimit

• Regjimi Eye Saver: Me zvogëlimin e emetimit të dritës blu - e cila stimulon retinën më shumë se gjatësitë e valëve të ngjyrave të tjera - regjimi Eye Saver pakëson lodhjen e syrit dhe mundëson shikim më të këndshëm
• Flicker Free: Teknologjia Flicker Free e Samsung minimizon dridhjen e ekranit që ndikon në përqendrimin, dhe kështu ju mundëson të punoni dhe të argëtoheni më gjatë dhe me më shumë kënaqësi

Optimized for viewing comfort

Kënd shikimi shumë i gjerë për shikim sa më të mirë nga çdo pozicion

• Kënd shikimi shumë i gjerë prej 178 gradë: Një kënd shumë i gjerë shikimi prej 178 gradë, horizontal dhe vertikal, ju mundëson pamje të qartë nga çdo pozicion shikimi
• Qoftë kur jeni të ulur mbështetur dhe po pushoni, ose jeni duke komunikuar me miqtë, këndi i gjerë i shikimit mundëson që të gjithë të kenë shikimin e përsosur nga cilido pozicion

Extra-wide viewing angle for the perfect view from anywhere

Teknologjia Eco-Saving e kompanisë Samsung zvogëlon konsumin e energjisë dhe ndikimin e dëmshëm në mjedis

• Gjatë cilësimeve automatike teknologjia Eco-Saving e Samsung përhap në mënyrë uniforme ndriçimin e ekranit në bazë të ndriçimit të ngjyrave të zeza për të reduktuar konsumin e energjisë deri në 10%*
• Ndriçimi i ekranit gjithashtu mund të rregullohet manualisht në 25% ose 50% ose në maksimum

Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije I štetan uticaj na okolinu

* Në bazë të testimit të brendshëm

  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Tip.), 700:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920 x 1080 Rezolucioni
  • 4 (GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.