Full HD Monitor S24E390HL LED (24")

LS24E390HL/EN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

16:9

Raporti i pamjes

250cd/m2

Ndriçimi (Tipik)

1000:1 (Tip), 700:1 (Min)

Statika e raportit të kontrastit

1920x1080

Rezolucioni

Përkufizojeni hapësirën tuaj me një dizajn plot stil të theksuar nga kornizat e holla dhe një ndriçim i lehtë i kaltër

• Tabelë e re e hollë e përmbajtjes: Me finiturën e re, të bukur gjysmë të tejdukshme, teknologjia novatore Touch of Color nga Samsung ju optimizon hapësirën e jetesës dhe e nxjerr atë në pah.• Korniza të holla e të ngushta: Korniza në të katër anët janë super të holla, sidomos ato që ndodhen në pjesën e poshtme. Jo vetëm që japin një pamje të pastër e moderne, por ju tërheqin natyrshëm shikimin drejt ekranit. • Mbështetëse në formë T: Përdorimi i Touch of Color për mbështetësen në formë T e kompleton ansamblin me një finiturë të rafinuar e minimaliste.* Korniza super hollë nuk është e disponueshme në modelin 21,5-inçësh.

Përkufizojeni hapësirën tuaj me një dizajn plot stil të theksuar nga kornizat e holla dhe një ndriçim i lehtë i kaltër

Cilësi e shkëlqyer figure për një përvojë optimale shikimi

• Kënd i gjerë i shikimit: Jep një kënd të gjerë shikimi prej 178° horizontalisht dhe vertikalisht për një përvojë optimale dhe komode shikimi nga çdo kënd.• Rezolucioni Full HD: Ofron cilësi të pastër e të qartë figure në rezolucion 1920x1080.

Cilësi e shkëlqyer figure për një përvojë optimale shikimi

I lehtë për sytë për një përvojë më shumë të rehatshme shikimi

• Regjimi i ruajtjes së syve: Ndryshe nga ngjyrat e tjera të nxjerra nga ekranet, gjatësitë e valës së dritës blu kanë një ndikim më shumë stimulues tek retina, duke shkaktuar lodhje të syve. Regjimi i ruajtjes së syve optimizon rehatinë tuaj të shikimit duke pakësuar me zgjuarsi emetimet e dritës blu me prekjen e një butoni. • Pa dridhje: Teknologjia Pa dridhje pakëson dridhjen e ekranit për një përvojë shikimi më të rehatshme.

I lehtë për sytë për një përvojë më shumë të rehatshme shikimi

Kurseni energji dhe mbroni mjedisin me këtë monitor miqësor ndaj mjedisit

• Kursimi ekologjik plus: Teknologjia e kursimit ekologjik pakëson shkëlqimin e ekranit për efektshmëri të rritur të energjisë. Përveç dy cilësimeve standarte manuale (Minimumi në 25% dhe Maksimumi në 50% tani ka një Cilësim automatik krejt të ri që pakëson energjinë deri në rreth 10%*, mbështetur në ndriçimin e pjesëve të zeza të ekranit. Shkëlqimi i ekranit kalon rrjedhshëm ndërsa kursen energji në të njëjtën kohë.• Pa PVC: Mekanizmat dhe qarqet e monitorit janë ndërtuar pa PVC**, duke bërë një pajisje miqësore ndaj mjedisit, duke pakësuar ndikimin mjedisor.* Mbështetur në analizat e brendshme** Disa kabllo përmbajnë PVC

Kurseni energji dhe mbroni mjedisin me këtë monitor miqësor ndaj mjedisit

Gëzoni pamje të patrazuara edhe gjatë skenave me lëvizje të shpejta

Koha vërtet e shpejtë e reagimit prej 4 ms ju mundëson të shihni edhe lëvizjet më të shpejta në ekran, qartë e pa trazim, me më pak turbullim, dridhje apo hijezim të figurës.

Gëzoni pamje të patrazuara edhe gjatë skenave me lëvizje të shpejta

Rrisni nivelin e pamjes me cilësi e figurë më të mirë

Magic Upscale përmirëson rezolucionin e figurave dhe të videove të cilësisë më të ulët, që të mund t'i shikoni me cilësi të përmirësuar pavarësisht burimit të tyre fillestar.

Rrisni nivelin e pamjes me cilësi e figurë më të mirë
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1 (Tip), 700:1 (Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920x1080 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.