Odyssey | T1

Të bashkuar për në
epokën tjetër

Ka lindur një legjendë e re. Samsung x T1 është ekipi ideal me inovacionet e monitorit që vendosin standarde në industri dhe ekspertizën e klasit botëror eSports. Tani, loja profesioniste shkon më tej.

 United to the next era

I pamposhtur

Shikojeni çdo armik me përçmim me ekranin panoramik dhe gjithmonë luani si profesionist.

I paepur

Eliminoni çdo vonesë që të qëndroni në krye të çdo tabele klasifikimi, përpara të gjithë kundërshtarëve.

Dominim

Zhytuni në botën e hiper-realizmit dhe merrni frymëzim për të ecur me guxim në betejë.

Monitori Nr.1 në botë për lojëra

Që prej prezantimit të parë të monitorit për lojëra në vitin 2016, Samsung tani prezanton produktin e vet për lojëra, Odyssey, për ta pozicionuar veten për t'u bërë një lojtar i fuqishëm dhe për të zgjeruar pjesën prej 18% në tregun e monitorëve që prej gjysmës së parë të vitit 2019.

※ Bazuar në të dhënat e IDC Quarterly PC Monitor Tracker 19, Tremujori 4 (baza e shumës)
- Definicioni i monitorit të lojërave: shpejtësi rifreskimi mbi 100 Hz

Pikat kryesore të Odyssey

Luani në ekran me kurbaturë

1000R, kulmi i ri i teknologjisë së ekraneve me kurbaturë, që u përshtatet kontureve të syrit njerëzor për realizëm të paimagjinueshëm.

Rezolucion mahnitës

QLED sjell nuanca dhe ngjyra më të ndritshme dhe më realiste për pamje vizuale të gjalla në lojë.

Superheroi i fitores

Ekrani 240 hz RapidCurve™ eliminon vonesën për një lojë të gjallëruar me aksion super të shpejtë.

Me 49”, dhe i harkuar për të përshtatur kurbaturën e syrit njerëzor, G9 bashkon tërheqjen e pakrahasueshme me performancën e pabesueshme, cilësinë e përkryer të imazhit dhe dizajnin e jashtëzakonshëm vizual.

G7 kombinon tërheqjen e jashtëzakonshme, performancën e pabesueshme, cilësinë mahnitëse të imazheve dhe dizajnin vizual model për industrinë, në një paketë më të errët dhe më kompakte.

Dizajn futurist

Dizajni Infinity Core Lighting lë mbresa të forta. Ndieni forcën e fitores me dizajnin futurist të Samsung Odyssey.

Ekipi ideal shkon më tej

Triumfi ju pret. Së bashku, Samsung dhe T1 nisen me guxim në një udhëtim drejt madhështisë, me një forcë për të shkuar më tej se asnjëherë më parë.

Linja e produkteve

49" G9

· Ekran 1000R gjithëpërfshirës me raport pamjeje 32:9
· Shpejtësi rifreskimi prej 240 Hz me vonesë të ulët
· Teknologjia QLED për një përvojë më realiste në lojë

32" G7

· Ekran 1000R gjithëpërfshirës me raport pamjeje 16:9
· Shpejtësi rifreskimi prej 240 Hz me vonesë të ulët
· Teknologjia QLED për një përvojë më realiste në lojë

27" G7

· Ekran 1000R gjithëpërfshirës me raport pamjeje 16:9
· Shpejtësi rifreskimi prej 240 Hz me vonesë të ulët
· Teknologjia QLED për një përvojë më realiste në lojë