24" Monitor WQHD me dizajn pa kornizë

LS24H850QFUXEN
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

WQHD

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Shumë komoditet për sytë

Shumë komoditet për sytë

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Built to fit your business space

Ngjyra të qëndrueshme në çdo kënd shikimi

SH85 është monitori i përkryer për çdo mjedis profesionist pune. Ekrani i tij i fjalës së fundit PLS, pa korniza në të tria anët, ka një dendësi pikselësh rreth 1,7 herë më të lartë se Full HD, ku tekstet janë plotësisht të gjalla dhe të qarta kristal pa zhvendosje të ngjyrave, nga cilido kënd që ta shikoni.

Ngjyra të qëndrueshme në çdo kënd shikimi

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Rezolucioni WQHD

Me dendësinë e pikselave deri në 1,7 herë të Full HD, WQHD jo vetëm jep imazhe jashtëzakonisht të detajuara, të mprehta — gjithashtu krijon një hapësirë më të gjërë të punës që ju lejon të shihni më shumë dokumenta dhe faqe në internet me më pak nevojë për të kaluar ose zmadhuar.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

USB lloji C - Lidhje praktike

Vjen me një portë të re USB lloji C që ju jep mundësinë të transmetoni fuqi, të dhëna dhe sinjale DisplayPort mes pajisjeve me një lidhje me vetëm një kabllo.

USB lloji C - Lidhje praktike

Çlironi prizat USB për përdorime të tjera

Përveç një prize të përkushtuar USB të tipit C për çdo kompjuter, përfshirë MacBook ose pajisjen tuaj celulare, mund të përdorni gjithashtu prizat tuaja USB 3.0 për pajisje të shumta periferike pa patur nevojë për nyje të tjera.

Çlironi prizat USB për përdorime të tjera

Zgjeroni pajisjen tuaj celulare

Përjetoni Samsung S8 dhe Note 8 tuaj në një mënyrë krejtësisht të re duke u lidhur me një monitor USB të Tipit C të Samsung pa patur nevojë për ndonjë nyje ose aplikacione.  Ekrani më i madh do të shtojë gëzimin dhe prodhueshmërinë tuaj, sidomos kur përhapni me të tjerët në shtëpi ose punë.

Zgjeroni pajisjen tuaj celulare

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Kutia e cilësimit të lehtë/PBP

Me Kutinë e cilësimit të lehtë, ju mund ta ndani ekranin apo të vendosni shumë ekrane të madhësive të ndryshme në pozicione të ndryshme; funksioni i tij Picture-by-Picture ju lejon të shfaqni dalje nga dy pajisje. Ju pajis për të manovruar më mirë sfidat e efikasitetit të mjedisit të kryerjes së shumë detyrave.

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Shumë komoditet për sytë

Regjimi i mbrojtjes së syve

Regjimi ynë i mbrojtjes së syve redukton emetimet e dritës blu që njihen se shkaktojnë dëmtim të retinës, dhe nga ana e vet ju ndihmon të minimizoni lodhjen e syve kur punoni me orë të zgjatura, duke mbajtur kështu të lartë produktivitetin tuaj. Gjithashtu, teknologjia Flicker Free ju ofron një përvojë komode shikimi.

Shumë komoditet për sytë

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Rrotullohet, anohet dhe mund t’i përshtatet lartësia, i gatshëm për të plotësuar nevojat e çdo skenari përdorimi. Mbështetje për montim VESA, mund të instalohet me lehtësi në mur ose me krah të veçantë. Ndërtimi i tij i elegant, por i fortë, së bashku me dizajnin e vet të pastër të pjesës së pasme, përputhet në mënyrë të përkryer me çdo hapësirë zyre apo personale.

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Prodhuar me materiale ekologjike

SH85 është i ndërtuar me materiale ekologjike dhe pa PVC që përmbajnë plastikë të ricikluar, me paketën e aksesorëve të prodhuar pjesërisht me gëzhutë kallami sheqeri.

Prodhuar me materiale ekologjike
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 2,560 x 1,440 Rezolucioni
  • 300cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Tip),700:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 5(GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.