32" FHD Smart Monitor M50

32" FHD Smart Monitor M50

LS32AM500NRXEN

Zgjidhni madhësinë tuaj

Ekrani i parë në botë Do-It-All

Monitor për çdo anë të jetës. Bëjeni punën pa kompjuter, me Microsoft Office 365 të instaluar, ose me aksesin në distancë në kompjuterin tuaj të zyrës. Pastaj kaloni në argëtim të pastër me sistemin e argëtimit me një ndalesë në bord.

Below the title \One for all,\ a vertical line divides two different images of a monitor. The line slides right to reveal an office desk with powerpoint on the monitor and the words \Work Smart\, and slides left to reveal a home desk with a movie playing on the monitor and the words \Play Smart.\ Below the title \One for all,\ a vertical line divides two different images of a monitor. The line slides right to reveal an office desk with powerpoint on the monitor and the words \Work Smart\, and slides left to reveal a home desk with a movie playing on the monitor and the words \Play Smart.\

* Monitori i parë në botë që kombinon shërbimin mediatik OTT, lidhjen celulare dhe aftësitë për përdorim të kompjuterit në distancë** Përmbajtja në ekran është e simuluar për qëllime demonstrimi

Lidheni me AirPlay 2

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, përdorni pajisjet Apple për të punuar dhe luajtur në ekranin e madh. Përmirësoni fluksin tuaj të punës duke krijuar një konfigurim monitori të dyfishtë me valë me MacBook dhe Smart Monitor. Kur është koha për t’u çlodhur, kënaquni me lehtësi me video, muzikë, fotografi dhe më shumë nga iPhone ose iPad.

A laptop and a monitor is connected wirelessly and an email is being written on the laptop with the image from the monitor. A laptop and a monitor is connected wirelessly and an email is being written on the laptop with the image from the monitor.

Lidheni me AirPlay 2

AirPlay 2

Me AirPlay 2 të integruar, përdorni pajisjet Apple për të punuar dhe luajtur në ekranin e madh. Përmirësoni fluksin tuaj të punës duke krijuar një konfigurim monitori të dyfishtë me valë me MacBook dhe Smart Monitor. Kur është koha për t’u çlodhur, kënaquni me lehtësi me video, muzikë, fotografi dhe më shumë nga iPhone ose iPad.

A monitor is connected with a mobile, tablet, and a laptop and a content from the mobile and tablet is played on the monitor. A monitor is connected with a mobile, tablet, and a laptop and a content from the mobile and tablet is played on the monitor.

Celulari takohet me ekranin e madh

Lidhshmëria për celularë

Wireless DeX shkyç një përvojë të plotë kompjuterike, pa asnjë kompjuter. Përdorni aplikacione të produktivitetit në celular, të tilla si video-konferenca, dokumente dhe shfletues, vetëm përmes monitorit dhe telefonit tuaj. Për të parë foto ose për të parë filma në ekranin e madh, thjesht trokitni lehtë mbi të me telefonin tuaj duke përdorur Tap View.

A man connects a smartphone to his monitor using wireless DeX. A smiling woman mirrors videos from her phone to her monitor. A man connects a smartphone to his monitor using wireless DeX. A smiling woman mirrors videos from her phone to her monitor.

Celulari takohet me ekranin e madh

Lidhshmëria për celularë

Wireless DeX shkyç një përvojë të plotë kompjuterike, pa asnjë kompjuter. Përdorni aplikacione të produktivitetit në celular, të tilla si video-konferenca, dokumente dhe shfletues, vetëm përmes monitorit dhe telefonit tuaj. Për të parë foto ose për të parë filma në ekranin e madh, thjesht trokitni lehtë mbi të me telefonin tuaj duke përdorur Tap View.

A man connects a smartphone to his monitor using wireless DeX. A smiling woman mirrors videos from her phone to her monitor. A man connects a smartphone to his monitor using wireless DeX. A smiling woman mirrors videos from her phone to her monitor.
  • * DeX me valë mbështetet në pajisje të caktuara Galaxy, Note dhe Tab. (Më shumë detaje në faqen e pyetjeve të shpeshta: https://help.content.samsung.com/csweb/faq/searchFaq.do)** E kufizuar në aplikacionet e zgjedhura dhe mund të kërkojë blerje licence*** Përmbajtja në ekran është e simuluar për qëllime demonstrimi

Transmetoni argëtim të pafund

Aplikacionet Smart TV

Shikimi i pandërprerë u bë edhe më i lehtë. Hyni në një mori aplikacionesh argëtuese, të tilla si Netflix, YouTube dhe HBO, pa ndezur kompjuterin ose laptopin tuaj. Telekomanda dhe altoparlantët e integruar thjeshtojnë kohën tuaj të çlodhjes.

Entertainment apps are displayed on the monitor. A person flips through apps with the monitor's remote control. Entertainment apps are displayed on the monitor. A person flips through apps with the monitor's remote control.

* Disponueshmëria e aplikacionit mund të variojë sipas vendit** Kërkohet abonim*** Specifikimet e kontrollit në distancë mund të ndryshojnë sipas vendit**** Sintonizuesi TV nuk përfshihet

Punoni dhe mësoni nga distanca

Remote Access

Punoni pa ndërprerje nga kudo. Rritni produktivitetin tuaj me veçoritë e Remote Access. Duke përdorur suitën Office 365, shikoni dhe modifikoni dokumente dhe ruajini të gjitha në mënyrë të përshtatshme në re kompjuterike. Edhe kur jeni në shtëpi, Remote Access ju lejon të punoni në distancë në kompjuterin e shkollës apo të zyrës.

* Për këtë veçori kërkohen cilësime të rrjetit Windows 10 Pro, Mac OS 10.5, ose më të lartë dhe të përputhshëm. ** Kërkohet abonim në Microsoft Office 365. *** Përmbajtja në ekran është e simuluar për qëllime demonstrimi
An office laptop shows \Remote PC activated.\ A woman at home uses a monitor. Office 365 and Cloud are shown in between. An office laptop shows \Remote PC activated.\ A woman at home uses a monitor. Office 365 and Cloud are shown in between.

Ndriçim optimal për çdo ambient

Adaptive Picture

Foto sensacionale, ditën apo natën. Drita përreth zbulohet nga një sensor për të rregulluar ndriçimin automatikisht me Adaptive Picture. Edhe në mes të ditës, shikoni drama të errëta, pa i lodhur sytë për të parë figurën.

Zbuloni anët e fshehura të lojës

Ultrawide Game View

Kushtojini vëmendje fitores. Rregulloni ekranin tuaj në 21:9 për të zbuluar zona të fshehura në skenat e lojës me Ultrawide Game View. Tani kur luani lojëra futbolli, shihni më shumë nga fusha deri te shtyllat. Dhe në lojërat me makina, merrni një pamje natyrore dhe gjithëpërfshirëse të rrugës përpara.

The monitor shows a photo of a penalty kick in a soccer match. As the 16:9 ratio display transforms to 21:9, the goalkeeper on the right and other players behind the kicker on the left are revealed. The additional view on each side highlighted by dotted lines. The monitor shows a photo of a penalty kick in a soccer match. As the 16:9 ratio display transforms to 21:9, the goalkeeper on the right and other players behind the kicker on the left are revealed. The additional view on each side highlighted by dotted lines.

* Disponueshmëria e kufizuar në pajisjet burimore të cilat mbështesin daljen 21:9** Mund të funksionojë ndryshe në varësi të lojës ose përmbajtjes që shikohet

Thjesht thuaj "Play" për të luajtur

Voice Assistant

Monitori juaj dëgjon ato që i tregoni. Kaloni midis aplikacioneve, kontrolloni videot dhe më shumë përmes Voice Assistant ose aplikacionit SmartThings.

A woman speaks to the monitor. And a video is played on it. The Bixby and SmartThings icon is in the right corner. A woman speaks to the monitor. And a video is played on it. The Bixby and SmartThings icon is in the right corner.

Lidheni dhe shikoni

Auto Source Switch +

Nuk ka më ndërrime. Me Automatic Source Switch Plus, monitori juaj zbulon pajisjet e lidhura rishtas sapo t'i lidhni dhe shfaq sinjalin e duhur. Nuk ka më kërkime për hyrjen e duhur në menu.

A laptop is connected to the M7 and a conventional monitor. Only the M5 shows the laptop's display with Auto Source Switch +. A laptop is connected to the M7 and a conventional monitor. Only the M5 shows the laptop's display with Auto Source Switch +.

Specifikimet

  • Raporti i pamjes 16:9
  • Ndriçimi (Tipik) 250 cd/㎡
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.