32" UHD monitor me ngjyra Quantum dot

LU32H850UMUXEN
Madhësi 32"

The item is in the cart.

Ngjyra mbresëlënëse

Ngjyra mbresëlënëse

Funksioni PBP Dual-Screen

Funksioni PBP Dual-Screen

Ekrani PIP Sub-Screen

Ekrani PIP Sub-Screen

16:9

Raporti i pamjes

Gjithçka te detajet

Qartësi super e lartë

UH85 ka një rezolucion 4 herë më të lartë se Full HD. Hapësira më e gjerë e punës ju lejon të shikoni më shumë faqe uebi, imazhe dhe tekst me më pak lëvizje dhe zmadhim. Gjithashtu, shikoni përmbajtjen tuaj 4K pikërisht ashtu siç duhet të shihet, me një nivel të ri detajesh të gjalla që ju bëjnë të ndiheni sikur të jeni atje.

Gjithçka te detajet

Ngjyra mbresëlënëse

Quantum Dot në nuanca 1B

Quantum Dot të pafundme të UH85 në 1 miliard nuanca krijojnë imazhe në ngjyra të gjalla dhe me një gamë të gjerë. Në veçanti, me ngjyra të gjelbra dhe të kuqe të pasura dhe freskuese, ai plotëson nevojat tuaja profesionale veçanërisht në redaktimin e fotografive dhe në dizajnin grafik.

Ngjyra mbresëlënëse

Funksioni PBP Dual-Screen

Kapacitetet Picture-by-Picture i Samsung ju lejojnë të lidhni dy pajisje të ndryshme në të njëjtën kohë duke ruajtur njëkohësisht cilësinë origjinale të imazheve.

Funksioni PBP Dual-Screen

Ekrani PIP Sub-Screen

Veçoria Picture-in-Picture ju lejon të shmangni nevojën për një monitor të dytë edhe kur kryeni shumë detyra njëkohësisht. Ju mund të ndryshoni madhësinë e imazhit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi kudo që dëshironi.

Ekrani PIP Sub-Screen

Ndërtuar për t'u përshtatur me hapësirën tuaj të biznesit

Dizajn ergonomik

Rrotullohet, përkulet, anohet dhe mund t'i përshtatet lartësia, i gatshëm për të plotësuar nevojat për çdo skenar përdorimi. Me mbështetje për VESA, mund të instalohet me lehtësi në mur ose me krahë të veçantë. Ndërtimi i tij elegant, por i fortë, i plotësuar nga dizajni i pastër i pjesës së pasme, kombinohet në mënyrë të përkryer me çdo hapësirë zyre ose personale.

Ndërtuar për t'u përshtatur me hapësirën tuaj të biznesit

Performancë e bukur Ultra HD

Trup i hollë, kornizë e hollë

Me një trup dhe kornizë të hollë dhe me pjesën e pasme në ngjyrë të zezë mat, e plotësuar me një mbajtëse elegante, por të fortë dhe me rregullim të lartësisë, UH85 është një kombinim i performancës dhe i bukurisë i ndërtuar për t'u shërbyer kërkesave të biznesit tuaj. Pamja e tij urbane dhe moderne do të përshtatet në mënyrë të përkryer me çdo enterier zyre.

Performancë e bukur Ultra HD

Transmetoni dhe karikoni më shpejt

Disa porta USB 3.0

Me katër portat e tij USB 3.0, ju mund të transmetoni të dhëna mes pajisjeve 10 herë më shpejt se sa me portat USB 2.0. Dy prej këtyre portave ju japin gjithashtu mundësinë të karikoni tabletët tuaj, smartfonët dhe pajisjet e tjera celulare në kohë rekord - 3 herë më shpejt se me portat USB 2.0.

Transmetoni dhe karikoni më shpejt
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3000:1(Typ.) Statika e raportit të kontrastit
  • 3840 x 2160 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit
  • 178°(H)/178°(V) Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

  • Ngjyra mbresëlënëse Ngjyra mbresëlënëse
  • Funksioni PBP Dual-Screen Funksioni PBP Dual-Screen
  • Ekrani PIP Sub-Screen Ekrani PIP Sub-Screen
  • Raporti i pamjes 16:9

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme