32" Monitor i harkuar UHD

LU32R590CWUXEN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

Shikimi përfshirës

Ekran i harkuar 1500R

Një miliardë ngjyra

Një miliardë ngjyra

I hollë dhe elegant

Dizajn pa korniza

Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi)

PBP

Përfshirje e plotë në detaje të vërteta

.

Përfshirje e plotë në detaje të vërteta

Kampioni i harkimit

Udhëheqësi në monitorë të harkuar. Samsung ka udhëhequr tregun e monitorëve të harkuar që kur ishte i pari që prezantoi ekranet inovative në botë më 2015. Me teknologjinë që udhëheq industrinë në një linjë të plotë, monitorët e harkuar të Samsung janë vazhdimisht numri një në pjesën e tregut dhe zgjidhjen e konsumatorit.

Kampioni i harkimit

Shikimi përfshirës

Ekrani 1500R i Samsung është thellësisht i harkuar për t’ju përfshirë më plotësisht në veprim. Dhe me rezolucionin e imazhit të gjallë 4K UHD dhe cilësinë superiore të panelit të Samsung, do të gëzoni një përvojë të shikimit që është me realiste se kurrë.

Shikimi përfshirës

Ekrani 4K

Me 4 herë më shumë pikselë sesa Full HD, UHD përfshin më shumë përmbajtje në ekran dhe i paraqet imazhet me detaje më të mprehta. Kjo do të thotë se mund të shihni dokumentet dhe faqet e internetit me më pak kalime, të punoni më rehatshëm me dritare të shumta dhe të shihni më shumë detaje në fotografitë, videot dhe lojërat tuaja.

Ekrani 4K

Një miliardë ngjyra

Duke lejuar përdorimin e një miliardë nuancave dhe një raport të kontrastit 2500:1, UR59C prodhon një sferë të gjerë të ngjyrave dhe të zeza më të thella, më të errëta. Kështu që pavarësisht nëse jeni duke luajtur, duke parë video apo duke punuar me aplikacione të grafikëve, mund të jeni të sigurt për më shumë ngjyra të sakta dhe të gjalla.

Një miliardë ngjyra

I hollë dhe elegant

Me konture dhe cepa të harkuar, një kasë të pasme me strukturë pëlhure dhe një ekran pa kornizë nga tre anë, UR59C është vetëm 6.9 mm në pjesën më të hollë. Dhe i mbështetur në një mbajtëse të hollë, por të qëndrueshme V metalike që gjithashtu përfshin kabllot, monitori sjell një elegancë të pashprehur hapur në çdo mjedis.

I hollë dhe elegant

I harkuar për rehati

Ekrani i harkuar i UR59C do të thotë se sytë tuaj mbajnë një largësi konstante të fokusit nga ekrani. Kjo pakëson lëvizjet e vazhdueshme të fokusit që bëjnë sytë tuaj kur shohin një ekran të sheshtë, duke rezultuar në më pak lodhje të syve dhe shikim më të rehatshëm gjatë periudhave të gjata.

I harkuar për rehati

Regjimi i lojërave

Regjimi i lojërave rregullon në çast kontrastin e ekranit për t’ju dhënë një avantazh gjatë lojës. Duke rregulluar kontrastin në mënyrë të zgjedhshme në pjesë të ndryshme të ekranit, Regjimi i lojërave zbulon më shumë detaje në zonat e errëta për t’u lejuar që t’i shihni armiqtë tuaj më shpejt.

Regjimi i lojërave

Përmirësim UHD

Teknologjia e përmirësimit UHD e Samsung përfshin analizë të sinjalit dhe shtim të detajeve që pa mundim transformojnë me përmirësim përmbajtjen SD, HD dhe Full HD në cilësi të imazhit të pothuajse të nivelit UHD.

Përmirësim UHD

Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi)

Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi) (PBP) ju lejon të lidhni dy pajisje të ndryshme me monitorin dhe të shihni informacionin nga të dy në të njëjtën kohë në rezolucionin origjinal të tyre krah për krah në ekran. Së bashku me PBP, Easy Setting Box e bën të thjeshtë të shfaqni dritare të shumta të madhësive të ndryshme në pozicione të ndryshme.

Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi)
  • 1500R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 2500:1(Tip) Statika e raportit të kontrastit
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit

Si mund të stivoset

  • Ekran i harkuar 1500R Shikimi përfshirës
  • Një miliardë ngjyra Një miliardë ngjyra
  • Dizajn pa korniza I hollë dhe elegant
  • PBP Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi)

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.