100% i lidhur.
Vërtet pa ndërprerje."Internet of Things ka potencialin ta transformojë shoqërinë dhe ekonominë tonë, bashkë me mënyrën se si e jetojmë jetën. Është detyra jonë që të bashkohemi - si industri dhe përmes sektorëve të ndryshëm - për të realizuar premtimin e Internet of Things." -Zëvendës Kryetari i Samsung Electronics, BK Yoon, 2015

Misioni ynë që t’i bëjmë të gjitha pajisjet tona të gatshme për IoT deri në vitin 2020, është duke u realizuar. Deri në vitin 2018, ne synojmë të lidhim rreth 200 milionë pajisje Samsung. Tani jemi shumë të zënë me punë për të krijuar një ekosistem në të cilin të gjitha këto pajisje mund të ndërveprojnë lehtësisht.

100% Connected. Truly Seamless.

Një re kompjuterike. Mundësi të pafundme.Themeli i këtij ekosistemi të lidhur është një re kompjuterike e unifikuar dhe e fuqishme që do të jetë e aksesueshme përmes një aplikacioni të vetëm SmartThings. Reja jonë kompjuterike e SmartThings është një platformë e hapur që mund të jetë e përputhshme me pajisjet tuaja celulare, pajisjet shtëpiake, televizorët dhe sensorët për një përvojë të pandërprerë.

One cloud. Endless possibilities.

Asistencë inteligjente. Në çdo vend. Në çdo moment.Në zemër të gjithë kësaj është Bixby 2.0, asistenti inteligjent që ju lidh me lehtësi me pajisjet tuaja Samsung, brenda dhe jashtë shtëpisë. Bixby 2.0 është qëndra e ekosistemit tuaj të IoT që evoluon për t’ju kuptuar juve më mirë dhe për të parashikuar nevojat tuaja.

Intelligent assistance. Wherever. Whenever.

Jeta e përditshme e thjeshtuar.

Shijoni lirinë për të dërguar përditësime në çast te miqtë tuaj, për të luajtur muzikë nga dhoma në dhomë, dhe për të kryer detyra më shpejt me asistentin virtual më inteligjent Bixby. Sillni prakticitet në jetën tuaj të përditshme me ekosistemin e Samsung.

 • * Disponueshmëria e veçorive të demonstruara në skenarët e mëposhtëm mund të variojë sipas radhës së prezantimit të produkteve në vendin tuaj.
 • * Disa veçori kërkojnë lidhje me renë kompjuterike ose pajisje të tjera, përmes Bluetooth, Wi-Fi ose operatorit celular. Mund të aplikohen tarifa për shkak të përdorimit të të dhënave celulare.
 • *Disponueshmëria e shërbimit mund të variojë sipas mjedisit të përdoruesit.

Ndani momentet në çast

Transformoni mënyrën se si qëndroni të lidhur me të dashurit tuaj, edhe kur jeni larg. Me pajisjet Samsung, ju jeni i lirë të ndani momentet në çdo kohë dhe në çdo vend.

 • Imazh i animuar i një burri që regjistron videon e një dreri dhe një sfond në telefonin e tij. Imazh i animuar i një burri që regjistron videon e një dreri dhe një sfond në telefonin e tij.
  Një skenar i animuar që demonstron se si shkrepni foto dhe video jashtë në smartfonin tuaj, i dërgoni ato në renë kompjuterike dhe i ndani me miqtë dhe familjen përmes televizorit të tyre në shtëpi.
  Uau! Xhulietës do t’i
  pëlqente shumë ta shikonte këtë.
  Një skenar i animuar që demonstron se si shkrepni foto dhe video jashtë në smartfonin tuaj, i dërgoni ato në renë kompjuterike dhe i ndani me miqtë dhe familjen përmes televizorit të tyre në shtëpi.
 • Imazh i animuar i një njoftimi që shfaqet në televizor që i tregon gruas se fotoja po ndahet nga reja kompjuterike.
  Animacioni kalon nga jashtë në dhomën e ndenjes, ku një grua po shikon televizor në dhomën e ndenjes. Një mesazh shfaqet dhe thotë se fotoja e burrit po ndahet në televizor nga reja kompjuterike dhe gruaja shtyp “PO” me telekomandë.
  Xhoni të dërgoi një video.
  Dëshiron ta shikosh
  në televizor?
 • Imazh i animuar i një gruaje që shikon televizor në një dhomë ndenjeje.
  Animacioni tregon foton e burrit që shfaqet në televizor dhe gruaja e pëlqen atë. Ajo thërret Bixby që t’i dërgojë një përgjigje burrit për t’i thënë, “Foto e mrekullueshme! Më pëlqen shumë dreri.”
  Oh,
  sa i bukur që është ai dreri.
  Bixby! Dërgoji Xhonit
  mesazh që thotë,
  “Foto e mrekullueshme! Më pëlqen shumë dreri”
  Sigurisht.
  Do ta dërgoj në moment.
 • * Sekuencat e ndërveprimit me pajisjen janë shkurtuar në video.

Le të vazhdojë muzika

Kaloni muzikën mes pajisjeve pa ndërprerje me ekosistemin e lidhur të Samsung. Nga kufjet te altoparlantët, luani muzikë të vazhdueshme gjithë ditën, kudo që të shkoni.

 • Një skenar i animuar që tregon se si mund ta përdorni Bixby që të vazhdoni të dëgjoni muzikën që po luanit jashtë shtëpisë në televizor ose në altoparlantët kur mbërrini në shtëpi. Një skenar i animuar që tregon se si mund ta përdorni Bixby që të vazhdoni të dëgjoni muzikën që po luanit jashtë shtëpisë në televizor ose në altoparlantët kur mbërrini në shtëpi.
  Një skenar i animuar që tregon se si mund ta përdorni Bixby që të vazhdoni të dëgjoni muzikën që po luanit jashtë shtëpisë në televizor ose në altoparlantët kur mbërrini në shtëpi.
  Dëshironi të vazhdoni
  ta dëgjoni nga televizori?
  Po!
 • Skena e animuar kalon nga dhoma e ndenjes në dhomën e saj të gjumit. Gruaja i kërkon Bixby që të luajë këngën në altoparlant dhe kënga fillon të luhet ndërsa Bixby e lidh atë.
  Skena e animuar kalon nga dhoma e ndenjes në dhomën e saj të gjumit. Gruaja i kërkon Bixby që të luajë këngën në altoparlant dhe kënga fillon të luhet ndërsa Bixby e lidh atë.
  Bixby! Luaje këtë këngë në
  altoparlant.
 • * Sekuencat e ndërveprimit me pajisjen janë shkurtuar në video.

Jetoni në mënyrë më inteligjente

Bëni zgjedhje më inteligjente me Bixby nga ana juaj. Asistenti inteligjent është gati t’ju ndihmojë në çdo kohë, në çdo vend dhe është mjaft inteligjent t’ju kuptojë kur flisni normalisht.

 • Imazh i animuar i një burri të ulur në divan në dhomën e ndenjes, duke folur me të dashurën e tij ndërsa shikojnë televizor. Imazh i animuar i një burri të ulur në divan në dhomën e ndenjes, duke folur me të dashurën e tij ndërsa shikojnë televizor.
  Një skenar i animuar që tregon se si mund ta përdorni Bixby për të shfaqur brendësinë e frigoriferit tuaj në televizor për të parë se çfarë ka brenda, më pas shkoni në kuzhinë dhe i kërkoni Bixby të rekomandojë receta.
  Xhulieta Kam shumë uri.
  Çfarë ka për darkë?
  Le të shohim se çfarë kemi. Bixby! Më trego
  se çfarë ka në frigorifer.
  Do të gatuaj salmon!
 • Imazh i animuar i burrit që shikon monitorin e frigoriferit që shfaq një recetë me salmon që ka rekomanduar Bixby.
  Skena e animuar kalon nga dhoma e ndenjes në kuzhinë, ku burri i kërkon Bixby të nxjerrë recetat me salmon dhe t’i shfaqë ato në monitorin e frigoriferit. Ai hap derën e frigoriferit pak për të filluar gatimin.
  Bixby! Më trego
  disa receta me salmon.
  Shkëlqyeshëm!
  Është koha të fillojmë gatimin.
 • * Sekuencat e ndërveprimit me pajisjen janë shkurtuar në video.
 • * Imazhe ekrani të simuluara.
 • * Veçoritë do të jenë të disponueshme nga viti 2018 në serinë e produkteve inovative të reja. Lista e produkteve dhe e vendeve të disponueshme do të njoftohet veç.
 • * Funksioni i luajtjes së vazhdueshme të muzikës në televizor mund të aktivizohet kur televizori është në regjimin e zgjedhur.