Samsung lançon ClimateHub si zgjidhjen e tij të parë të integruar të ngrohjes së ambjentit dhe ujit për projektet të ndërtimit dhe rinovimit

08/11/2019

ClimateHub është zgjidhja e re e integruar nga Samsung për ngrohjen dhe furnizimin me ujë të ngrohtë. Me instalimin e drejtpërdrejtë, funksionimin e qetë lidhjen e zgjuar, Samsung përpiqet të bëjë komoditetin e shtëpisë të lehtë si për instaluesit dhe për konsumatorët.

Samsung lançon ClimateHub si zgjidhjen e tij të parë të integruar të ngrohjes së ambjentit dhe ujit për projektet të ndërtimit dhe rinovimit

Samsung ClimateHub është krijuar për të siguruar komoditetin e përsosur të ambjentit në shtëpi. Sistemi ClimateHub është zgjidhja e parë e sistemit të ngrohjes së ambjentit dhe ujit të Samsung për projektet e ndërtimit dhe rinovimit. Sistemi përbëhet nga një njësi e jashtme e pompës së nxehtësisë me ftohës R32, një njësi hidrike e integruar me depozitë të ujit të nxehtë 200 ose 260 litra, dhe një kontrollues të ri me prekje që lejon kontrollin e temperaturës. Samsung ClimateHub është në dispozicion në konfigurim Mono dhe Split.

Konfigurimi Mono dhe Split

Konfigurimi Mono i ClimateHub ka vetëm një njësi të jashtme që përfshin sistemin hidronik, i cili e bën të lehtë instalimin pa kërkesën për licencë të gazit F. ClimateHub Mono është i disponueshëm në opsione të shumta kapaciteti prej 5-8-12-16kW MonoPhase dhe 8-12-16kW TriPhase. Si konfigurim i Splitit të ClimateHub, njësia e jashtme është e lidhur me njësinë hidrike të integruar të depozitës nga tubat ftohës. Ndarja e ClimateHub është në dispozicion në një kapacitet 4-6-9 kW MonoPhase dhe 9kW TriPhase. Të dyja konfigurimet mund të lidhen me Smart Grid, duke i dhënë mundësi përdoruesve të përfitojnë nga një furnizim efikas dhe të qëndrueshëm, duke kursyer energji përmes burimeve të rinovueshme.

Për shkak të efikasitetit të tij të lartë të energjisë, të dyja ClimateHub Mono dhe Split vijnë me një etiketë energjie A +++ për efikasitetin mesatar të ngrohjes sezonale, bazuar në temperaturën 35 gradë të ujit. Ky vlerësim i energjisë A +++ është rezultati maksimal i arritshëm bazuar në klasifikimin e ri të etiketës së energjisë, efektiv që nga shtatori 2019.* Përveç zgjidhjes plotësisht të integruar të ClimateHub, Samsung gjithashtu ofron një sistem Mono dhe Split me ftohës R32 që mund të lidhet me një depozitë tjetër të jashtme me ujë të ngrohtë.

Njësia hidro e integruar

Zgjidhja Samsung ClimateHub prezanton një njësi hidro të integruar të depozitës me ujë të nxehtë të dizajnuar me përpikëri. E disponueshme në 200 litra ose 260 litra, lejon mundësi të ndryshme instalimi nga apartamentet e vogla deri në shtëpi të mëdha. Një ngrohës rezervë është përfshirë si standard për të siguruar ngrohjen e vazhdueshme.

Operim jo i zhurmshëm deri në 35dB(A)

Sistemet e sotme duhet të plotësojnë kërkesa gjithnjë e më të rrepta të nivelit të tingullit dhe të eliminojnë shqetësimin nga zhurmat në shtëpi. Duke iu nënshtruar modeleve specifike dhe kushteve të veçanta të funksionimit, 4-Step Quiet Mode e sistemit Samsung ClimateHub lejon përdoruesit të zvogëlojnë nivelet e zhurmës së njësisë së jashtme të pompës së nxehtësisë deri në 35dB (A) **.

Instalim dhe shërbim efikas

Depozita e njësisë hidroenergjetike e integruar përmban një madhësi kompakte (595 mm x 700 mm) dhe dizajn modular, i cili bën integrimin e drejtpërdrejtë në kuzhinë. Është e thjeshtë për t'u instaluar për shkak të elementeve hidraulikë të montuar në fabrikë dhe një dritare shërbimi të montuar përpara. Me opsionet e saj të shërbimit intuitiv, instalimi dhe mirëmbajtja mund të bëhet lehtësisht përmes përdorimit të një karte Micro SD ose Aplikacionit Mobile S-Checker të Samsung.

Lidhje e zgjuar

Me ClimateHub, Samsung prezanton një kontrollues të ri me prekje me mundësi të shumta gjuhësh dhe ekran me ngjyra të ndritshme - duke bërë të mundur vendosjen e temperaturës, monitorimin e energjisë, caktimin e kohës dhe monitorimin e shpejtë të gabimeve. Kontrolluesi i ri me prekje u lejon përdoruesve të menaxhojnë rregullime të ndryshme të temperaturës për çdo zonë, që domethënë se radiatorët me temperaturë të lartë dhe ngrohja e dyshemesë me temperaturë të ulët mund të përdoren me efikasitet. Duke përdorur paketën opsionale Wi-Fi, aspektet e ndryshme të sistemit mund të kontrollohen përmes Samsung SmartThings App*** në smartphone dhe lejon integrimin me pajisjet e tjera shtëpiake.

* Një etiketë energjie +++ është e disponueshme sipas klasifikimit të etiketave të BE-së nr. 811/2013 2019, në një shkallë nga D në A +++.

** 35dB (A) është në dispozicion në kodet e modelit për njësitë e ndarjes 6kW dhe 9kW deri në + 4 ° C të deklaruara në distancë 3 m në një mjedis anechoik. Niveli i presionit të tingullit është një vlerë relative, në varësi të distancës dhe mjedisit akustik. Niveli i presionit të tingullit mund të ndryshojë në varësi të kushteve të funksionimit.

*** Në dispozicion në iPhone dhe pajisjet Android. Kërkohet një lidhje rrjeti. Llogaria e aplikacionit Samsung është e nevojshme.

Rreth Kondicioneri Samsung Elektronik Samsung B.V. (SEACE)
Që nga prezantimi i kondicionerit të parë në 1974, Samsung Electronics ka zgjeruar operacionet e tij globale në sistemet klimatike dhe hyri në tregun evropian të kondicionerit tregtar në 2005. Për shkak të rritjes së shpejtë dhe në mbështetje të angazhimit të tij afatgjatë në tregun evropian, Samsung Electronics hapi Samsung Electronics Air Conditioner Europe BV (SEACE) në fillim të 2017 në Amsterdam, Hollandë. Selia e dedikuar në Evropë synon të forcojë dhe shpërndajë aktivitetet në më shumë se 30 vende evropiane. SEACE ofron trajnim 0teknik të vazhdueshëm dhe zgjidhje ndërtimi të zgjuar; pas shitjeve dhe mbështetjes teknike për partnerët e saj në industri; mbështetur nga reputacioni i cilësisë dhe inovacioni kryesor i Samsung, duke përfshirë zgjidhjet dixhitale të lidhjes. SEACE lulëzon për të përmbushur nevojat e tregjeve evropiane duke përfshirë tregtinë me pakicë, hotelerinë, zyrën dhe shtëpinë, me ftohje, ngrohje, ujë të ngrohtë etj.

 

Lista Nuk ka faqe të mëparshme Nuk ka faqe përpara